SZOLGÁLTATÁSOK

Tippek - miért ésszerű megoldás Önnek a Würth ORSYmobil® Járműberendezés?

péntek, 23 március 2018 19:15

Sokat van úton? Akkor járműberendezését átgondolt szállító- és munkarendszerként használja.

Bizonyos döntéseket különösen jól át kell gondolni. Ilyen döntés az is, hogy milyen járműberendezéssel tudjuk segíteni vállalkozásunk mindennapi munkáját. Ebben a rövid cikkben összefoglaljuk a Würth ORSYmobil® Járműberendezésének előnyeit.

Minden egyetlen forrásból – számos előnnyel az Ön számára

1. Idő- és költségmegtakarítás
Mondjon búcsút a káosznak egyszer és mindenkorra! Az elfelejtett kis alkatrészek, a szakszerűtlen szállítás miatt meghibásodott gépek és az elveszett vagy éppen nem talált fogyóeszközök nem csupán bosszúságot és izzadságos keresést okoznak, hanem nap mint nap időt és pénzt rabolnak.
Hiszen ezek külön beszerzése és a helyi kereskedésbe megtett, be nem tervezett utak a munkaidő kárára mennek, és növelik a költségeket. A jó járműberendezéssel ezek a költségek minimalizálhatók és gyorsítható a hatékony munkavégzés.

2. Tegyen azért, hogy megjelenése professzionális legyen
A szakemberről alkotott első benyomás döntő jelentőségű. Járműberendezéseink modern dizájnja ebben segít Önnek. A tiszta és rendezett jármű szakértelmet sugároz.
Az iparágnak megfelelő járműberendezés nem csupán professzionalitást és szakértelmet tükröz, hanem végső soron a szolgáltató munkáját is megkönnyíti: a készülékek, szerszámok és a munkához szükséges anyagok - biztonságosan elhelyezve a fiókokban és kofferekben vagy a polcokon - kifogástalan állapotban vannak és mindig ugyanazon a helyen megtalálhatók.

3. Tegye átláthatóvá munkarendszerét
A járműberendezések sokkal többet jelentenek a „kerekekre szerelt polcok“-nál, mert azok átgondolt szállító- és munkarendszerek. Ezért ügyeljen arra, hogy a járműberendezés az Ön egyedi igényei szerint legyen összeállítva.
Így érezhető könnyebbséget fog tapasztalni a mindennapi munkában és hatékonyabbá válnak munkafolyamatai. A gépeket, szerszámokat, anyagokat és kis alkatrészeket célszerű egyedi igényeinek megfelelően, átlátható és célszerű módon elhelyezni a járműben.

4. Tegyen a biztonságért
A biztonsági követelményeket is figyelembe kell venni anélkül, hogy a praktikusság és a kényelem háttérbe szorulna. Mert jó, ha biztonságban érzik magukat az olyan szállítójárművek vezetői, amelyek nehéz anyagot szállítanak a vezetőülés mögött.
A járműberendezéseknek megfelelő védelmet kell nyújtaniuk az Ön és munkatársai számára, és a szállított árut a lehető legjobban kell elpakolni. Ezért a járműberendezések szolgáltatóinak biztonsági alkatrészeket és technológiákat is nyújtaniuk kell, mint például:
• töréstesztek minden berendezéssorozat esetében
• a sínrendszerek biztonságos kihúzási értékei
• a fiókok teherbírásának jelölése
• bevizsgált rakományrögzítő termékek

 

5. Kerülje el a bírságokat
A járműberendezések használatát több esetben törvény írja elő. A végrehajtó szervek egyre gyakrabban ellenőrzik a rakomány helyes rögzítését. A rakományrögzítési kötelezettség megszegése esetén magas bírságokra lehet számítani.

6. Ügyeljen az élettartamra
Szeretné járműberendezését tovább használni, mint amennyi egy jármű élettartama? A megfelelő minőségügyi szabvány esetén a járműberendezés gond nélkül áthelyezhető a következő járműbe, ha a szállítójárműve meghibásodik és új autót kell vásárolni helyette.

7. Válassza a legjobb minőséget
Önnek milyenek a minőségi igényei? A hosszú élettartam minden bizonnyal fontos Önnek. Az ergonómia és a hatékony munkafolyamatok vélhetően szintén. Ehhez párosul még az alacsony tömeg és a maximális stabilitás.
Ez összességében a legjobb használati értéket eredményezi – hosszú időn keresztül és nap mint nap. A különböző iparágakban tevékenykedő ügyfelekkel folytatott sok éves együttműködés tapasztalatai a járműberendezés kifejlesztésében is tükröződnek.
A beépítést tanúsított beszerelő partnerek végzik, szükség esetén akár az Önök telephelyén is.

8. Csökkentett tömeg
Alumínium, acél és műanyag: ez az intelligens anyagösszeállítás további súlycsökkenést eredményez. Így a gépjármű üzemanyag-fogyasztása is csökken. De az alacsonyabb súlynak nem a kedvező üzemanyag-fogyasztás az egyetlen előnye. Ez természetesen az Ön és munkatársai számára is előnyös, hiszen könnyebben pakolhatja be vagy ki, illetve rendezheti át a boxokat.

 

9. Széles termékválaszték
Széles termékválasztékunknak köszönhetően járműberendezését saját igényeire szabhatja. A modern tervező szoftver segítségével gyorsan és egyszerűen megtervezzük méretre szabott járműberendezését. Így minden „guruló polcrendszert” az egyedi igényeknek megfelelően lehet összeállítani.

 

Ez a cikk először a Würth Németország Online Magazinban jelent meg.
Forrás: https://www.wuerth.de/web/de/awkg/services_link/content_27904.php

Több cikk ebből a kategóriából: Würth Shop hálózat Magyarországon »
©2023 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés