SZOLGÁLTATÁSOK

Würth Shop hálózat Magyarországon

péntek, 27 április 2018 05:23 Írta

10 évvel ezelőtt Debrecenben nyitotta meg kapuit az első magyarországi Würth Shop. Ma már az ország 9 pontján várjuk régi és új Partnereinket széles árukínálattal, önkiszolgáló rendszerben, bankkártyás fizetési lehetőséggel. Értékesítési szaktanácsadóink készséggel válaszolnak a termékekkel, vagy helyes használatukkal kapcsolatos kérdésekre shopjainkban.

9 ok - amiért érdemes a Würth Shopokat felkeresni

1. Széles áruválaszték
Minden Würth Shop gazdag áruválasztékkal áll rendelkezésére, a mindennapi munkavégzéshez 3000 féle árucikk közül választhat. Amennyiben a kiválasztott termék mégsem lenne helyben elérhető, szaktanácsadónk felveszi a rendelést és akár már a következő napon átveheti az Ön által megrendelt terméket a shopban.

2. Hiteles szakmai tanácsadás
Tapasztalt szaktanácsadóink válaszolnak a termékekkel, vagy helyes használatukkal kapcsolatos kérdéseire. Mire kell odafigyelni a vegyi termékek használata során? Hogyan lehet a hibákat elkerülni a termékek alkalmazásakor? Melyek a legkorszerűbb technikai megoldások például a munkavédelem terén? Ilyen, és hasonló kérdések megválaszolásában nyújtanak segítséget a shopban a Würth értékesítési szaktanácsadói javaslattal vagy kész megoldással, szükség esetén akár szakember bevonásával is.
Győződjön meg testközelből értékesítési szaktanácsadóink szakmai felkészültségéről!

3. Click & Collect szolgáltatás és Online Shop
A Click & Collect lehetővé teszi, hogy online áruházunkban egyszerűen megrendelje a kiválasztott terméket, és az Önhöz legközelebbi Würth Shopban átvegye. Budaörsi Shopunkban megrendelésétől számított 3 óra múlva, többi üzletünkben 1 óra múlva átveheti a megrendelt terméket, házhozszállítási díj nélkül.

4. Események
Ünnepek és céges rendezvények alkalmával sem várják üres kézzel a kollégák a shopokba látogatókat. A Würth Shopokban mindig történik valami: minden évben különböző rendezvények és események szolgálnak remek alkalomként arra, hogy termékbemutatók formájában testközelből megismerkedjen az innovatív Würth termékújdonságokkal.
Élvezze a szakmai eszmecserét étel és ital kíséretében!

5. Mindig az Ön közelében
Ma már az ország 9 pontján várjuk régi és új Partnereinket széles árukínálattal Würth Shopjainkban. Shop keresőnk segítségével, a kívánt úti cél beírásával egyszerűen tájékozódhat az Önhöz legközelebbi Würth Shop elérhetőségéről és nyitvatartási idejéről.
https://www.wuerth.hu/hu/wuerth_hu/wurth_shop_halozat/nl_finder/shop_kereso.php
A shop keresővel az Önhöz legközelebbi shop csak egy klikkelésre van.

6. Javítási szolgáltatás
Master Service szolgáltatásunkkal szavatoljuk gépei gyors javítását, és mielőbbi üzembe helyezését. Ehhez nem kell mást tennie, mint hogy behozza meghibásodott gépét az Ön által kiválasztott legközelebbi shopba, ahonnan kollégáink továbbítják a szervizközpontba.

7. Egyedi akciók
Würth Shop látogatóink élvezhetik hónapról hónapra megújuló egyedi ajánlatainkat. A „Profi Tipp” elnevezésű akciós kiadványunkat minden shopunkban megtalálhatja és böngészheti.

8. Online akciók
A Shopokba betérő partnerek érintőképernyős kioskokon keresztül üzleteinkben is elérhetik a Würth Online Shopot, és akár egy perc alatt regisztrálhatják is cégüket. A webáruházban elérhető akciós termékeket helyben is megrendelheti, majd pár perc elteltével átveheti, amennyiben az adott üzletben készleten van.

9. Legyen vendégünk egy csésze kávéra!
Ugorjon be hozzánk a munkaszünetben egy szakmai csevejre!
Szívesen látjuk Önt a kávésarokban: élvezze az eszmecserét tanácsadóinkkal egy jó kávé vagy tea mellett! Legyen szó termékújdonságokról, új trendekről, vagy akár technikai részletekről – a Würth csapata örül az Ön látogatásának!

©2023 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés