VÁLLALAT

A Würth Kaposváron nyitotta meg legújabb szaküzletét

kedd, 22 február 2022 10:42 Írta

A shophálózat legújabb, egyúttal 17. hazai tagja 2022. február 17-én nyitotta meg kapuit az érdeklődők előtt. Az egyedi ajánlatokkal, érdekes szakmai programokkal és a Food Truck guruló konyhájával színesített megnyitó kellemes és hasznos időtöltést garantált minden résztvevő számára.

„Ez az értékesítési csatorna lehetőséget nyújt arra, hogy az érdeklődők teljesebb képet kaphassanak széles termékpalettánkról és szolgáltatásainkról. A kaposvári Würth Shop megnyitásával cégünk újabb jelentős vidéki városban vetette meg lábát. Kaposvár egy hagyományosan erős város a megyében számos jól működő vállalkozással. Bízunk benne, hogy új üzletünk is népszerű lesz partnereink körében” - mondta el a megnyitón Csapó Gergely, a Würth Kft. ügyvezető igazgatója.

Az alapvetően személyes kapcsolatokon alapuló értékesítési rendszert kiegészítő shophálózat mára szinte minden megyeszékhelyen jelen van. A Kaposvár, Raktár utca 36. alatt található szereléstechnikai szaküzletben a kötőelemek széles választéka mellett a Würth által forgalmazott munkaruhák, kéziszerszámok, kisgépek és vegyi termékek is megtalálhatók.

Több vevő számára, főleg azoknak, akik az országot járva végzik munkájukat, szükségük van egy stabil pontra, ahol ugyanazt a terméket ugyanazon az áron, a megszokott minőségben és kiszolgálással vásárolhatják meg, és akár még egy jól eső kávét is elfogyaszthatnak pihenésképpen. Ezt a rugalmasságot biztosítja a Würth országos shophálózatának mind a 17 tagja.” – mondta el Takács Tamás. Az értékesítési igazgató azt is hozzátette, hogy a felmerülő logisztikai problémák is áthidalhatók a shop üzemeltetésével. Az ügyfeleknek lehetősége nyílik a shopban történő csomagátvételre, így mint egy átvételi pont is tud üzemelni.

Az országos shophálózat 17. tagja 300 nm eladótérrel és közel 3000 féle termékkel várja a vásárlókat, akik hétfőtől péntekig élvezhetik a széles termékkínálatot és a shopok nyújtotta előnyöket.

Tóth Gábor régióvezető kiemelte, hogy a Würth Shopok célja, hogy a felmerülő vevői igényeket gyorsan és hatékonyan tudja kiszolgálni. A Würth Szereléstechnika Kft. a cégcsoportra jellemző, többcsatornás értékesítési stratégiájának részeként az idei évben is folyamatos beruházásokkal bővíti shophálózatát, ennek a fejlesztésnek a 2022-es első állomása Kaposvár.

Szomolányi Márk, a Würth e-business, marketing és telesales területekért felelős szakembere a megváltozott fogyasztói igényekről is beszélt.

„Ez volt az első shop megnyitó, amin lehetőségem volt részt venni és el kell mondjam, hogy jó volt látni, ahogy a Würth megelevenedik, az üzlet eladótere megtelik ügyfelekkel. A vevőrendezvények nagyon hasznosak és kiváló szakmai színteret biztosítanak professzionális termékeink bemutatására. Alapjaiban az üzletkötői hálózat adja a würth-értékesítés bázisát, azonban a megváltozott körülmények és ügyfél-viselkedés alkalmazkodásra készteti a világot. Ezért is feladatunk az, hogy ugyanolyan magas színvonalat biztosítsunk a shophálózatban és az online csatornán, mint ahogy azt a személyes kapcsolatokon alapuló értékesítési rendszer is teszi, bemutatva az előnyöket, amit a csatorna szolgáltat.”

A shophálózat elsősorban az építőiparban, faiparban, autóiparban és fémiparban dolgozó kis- és középvállalkozások alapanyag és szereléstechnikai termékek iránti igényét elégítik ki. Ezek a modern szereléstechnikai üzletek olyan plusz szolgáltatásokkal várják kedves vásárlóikat, mint a Click & Collect szolgáltatás, a shopra szabott különleges akciók, a hiteles szakmai szaktanácsadás, de rugalmas fizetési lehetőségeket is kínálnak.               

©2024 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés