SZOLGÁLTATÁSOK

A 10. Würth Shop Budapest IX. kerületében várja a vásárlókat

péntek, 15 február 2019 07:23 Írta

A Würth Szereléstechnika Kft. 2019. február 11-én nyitotta meg legújabb szaküzletét a IX. kerületi Hentes utca 12-14 szám alatt.

A shop az eladótér kialakításában a megszokott stílusjegyeket hordozza. A bolthálózat legfiatalabb tagja közel 250 m2-es eladóterületén több mint 3300 féle terméket kínál; a szereléstechnikai termékek piacán hazánkban a kéziszerszámok, kisgépek, kötőelemek, munkavédelem, vegyi anyagok legszélesebb palettáját.

A kiválasztott termékeket értékhatár nélkül akár bankkártyás fizetéssel is megvásárolhatják a vevők hétfőtől péntekig a kora reggeltől - 7 órától – délután 5 óráig nyitva tartó budapesti Würth Shopban.

Az árucikkek átgondolt kiválasztásához sokszor némi időre van szükség; a shopban található barátságos kávézósarokban a cég vendégeként elfogyaszthatunk egy kávét vagy teát.

Ez a Würth Shop azonban egy kicsit mégis más, mint a többi. Praktikusan kialakított, áttekinthető termékszortimentjében az építőipar erős jelenléte miatt nagyobb mennyiségű, a szakmát kiszolgáló építőipari termék jelenik meg a polcokon.

 Az új szaküzletben nagyobb figyelmet kapnak a „MODYF” márkanevet viselő ruházati termékek, amelyek megfelelő kiválasztásához már kényelmes próbafülkéket is biztosít a helyszín a vásárlók még magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében.

A széles termékkínálatot egy jól felszerelt Szakmai Műhely is gazdagítja. Az itt tervezett elméleti kérdések megvitatására alkalmas szakmai délutánokon a gyakorlati alkalmazhatóság is kiemelt szerepet fog játszani. Ez a lehetőség szintén egyedivé teszi a IX. kerületi új helyszínt.

 „Miután a Würth Shopok legmeghatározóbb forgalmát az építőipar adja, így a vállalat egy olyan jól megközelíthető, belváros közeli helyszínt választott hálózata legújabb tagjának, amellyel az építőipari tevékenység központjában lehet. A Würth Shophálózat a 2019 februárjában megnyitott Hentes utcai üzletével együtt eddig 10 magyarországi taggal rendelkezik. Büszkék vagyunk arra, hogy folyamatosan fejlődő és megújuló hálózatunk több mint 10 éve, minőségi szakmai színfoltként működik a szereléstechnika piacán.” mondta el Csapó Gergely operatív vezető az új szaküzlet megnyitása kapcsán.

©2023 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés