SZOLGÁLTATÁSOK

Elektronikus megoldások

csütörtök, 06 december 2018 07:52 Írta

A Würth e-kereskedelmi szolgáltatásainak elsődleges célja a többcsatornás értékesítési modell elősegítése, hogy az ügyfél újabb kapcsolódási ponton találkozhasson a céggel és termékeivel.

Online-Shop
Kétségtelen tény, hogy a technológiai fejlődésnek köszönhetően a világ abba az irányba halad, hogy a vásárlások mind gyakrabban elektronikus formában valósulnak meg. A beszerzési szokások terén is megfigyelhető ilyen jellegű elmozdulás. A Würth mindezekre tekintettel határozott az Online-Shop életre hívása mellett, hiszen a személyes jelenlétre épülő értékesítés mellett egyre fontosabbá válik ez a csatorna is.
A mai világban elengedhetetlen, hogy a vásárlók online-módon is tudjanak vásárolni. A partnerek ezen a felületen is ugyanazzal a kondíciókkal találkozhatnak, mint bármely más platformon. Itt a teljes termékkínálatot megtekinthetik. Az Online-Shopra látogatóknak lehetősége nyílik továbbá vegyi termékek biztonsági adatlapjainak letöltésére, vagy rögzítéstechnikai elemeknél a teljesítménynyilatkozatok, műszaki tanúsítványok áttekintésére.


Elektronikus beszerzés – az idő pénz
Az e-procurement megoldásokat manapság egyre több nagyvállalat használja előszeretettel. A cég saját vállalatirányítási rendszerében (ERP) leadott rendelések pillanatok alatt a Würth rendszerébe kerülnek. A rendeléshez tartozó összes dokumentum továbbítása történhet digitális úton is, ezzel is csökkentve az adminisztrációs időt és költségeket.
Az elektronikus beszerzés előnyei:
• nincs manuális rögzítés, kevesebb a hibalehetőség
• kevesebb könyvelés és adminisztráció, 30%-os csökkenés a folyamat költségeiben
• kisebb papírfelhasználás
• idő- és költségmegtakarítás

ORSY® Scan
Az ORSY® Scan egy modern rendelési eszköz, mely megkönnyíti, és felgyorsítja a termékek megrendelését az Interneten keresztül. A vonalkódolvasó használatával egyszerűen össze tudja gyűjteni igényét, a dokkolóra való csatlakoztatás után a tárolt termékek bekerülnek az Online-Shop kosarába, ahonnan pár kattintással meg is tudja rendelni azokat. 

Click & Collect
Online-Shopunkban leadott rendelését bármelyik Würth-Shopban is átveheti, logisztikai költség nélkül. Tegye a kosárba a kívánt termékeket, majd válassza ki az Önhöz legközelebb eső üzletünket. A rendszer ellenőrzi az aktuális készletet, és a raktáron lévő termékeket 1 óra elteltével át is veheti a megjelölt üzletben.

Nemes Gábor

E-business manager

©2023 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés