TERMÉKEK

NE TAPOGATÓZZON SÖTÉTBEN (2)

hétfő, 30 július 2018 07:52 Írta

A hordozható szerelőlámpák számos előnnyel rendelkeznek. Segítségükkel egyszerűen bevilágítható a kívánt munkaterület. Könnyű súlyuknak és kis méretüknek köszönhetően egyszerűen kezelhetők. Ezek a kompakt megoldások nem hiányozhatnak egyetlen műhelyből vagy garázsból sem. Azonban a szerelőlámpák kialakításuk, méreteik és specifikációik szerint jelentős eltéréseket mutatnak.

Tekintse meg kínálatunkat, és válassza ki az Önnek legjobb megoldást!

SZERELŐLÁMPA – COBRA SLIM
0827 940 380

A 2600 mAh Li-ion akkumulátoros szerelőlámpa speciálisan keskeny fejkialakítása lehetővé teszi a nehezen hozzáférhető helyek megvilágítását is. Fő és kiegészítő világítási funkcióval működtethető. A fő világítás használatakor két üzemmódot is választhat (50/100%). Micro USB telefon töltővel újratölthető. A talprészben beépített mágnes található, mellyel stabilan rögzítheti bármilyen mágnesezhető fém felülethez.

120°-ban állítható függőlegesen dőlésszöge, így minden helyzetben pontosan oda fog világítani, ahová szükséges.

A COBRA SLIM akkus LED prémium minőségű szerelőlámpákat úgy tervezték, hogy a szerelőműhelyek karbantartási és javítási munkái könnyebbek és hatékonyabbak legyenek.

Érdekel a termék!


SZERELŐLÁMPA – MINI
0827 940 370

Ez a kicsi, könnyű, kompakt akkus szerelőlámpa széles körben alkalmazható hobbi szintű és profi szerelőmunkához egyaránt.

Hosszú üzemidővel (250 lumen 3,5 óra / 70 lumen 6 óra) és széleskörű rögzítési lehetőséggel használható. Praktikusan rögzíthető csuklópánttal, kampóval vagy erős talpmágnesének köszönhetően bármilyen mágnesezhető fém felülethez. A markolat csúszásmentes gumi burkolata ellenáll az olajoknak, zsíroknak.

Érdekel a termék!


SZERELŐLÁMPA – WLH1 PRÉMIUM
0827 940 10

Legyen szó szerelésről vagy barkácsolásról, az elsődleges tényező a megfelelő megvilágítás.

A kézilámpa és a nagy teljesítményű munkalámpa házasításából született WLH1 prémium szerelőlámpa kiváló adottságokkal rendelkezik.

Erőssége funkcionalitásában rejlik. Az erős mágnes biztosítja a lámpa stabil rögzítését, így mindkét kezét szabadon használhatja. A lámpatest ütésálló keretéből 360°-ban kiforgatható, így egy ponton rögzítve egy mozdulattal változtathatja a fényforrás helyzetét. A Li-ion technológiának köszönhetően gyorsan feltölthető, és egy feltöltéssel akár 3 órán keresztül is segíti munkáját. A LED-ek élettartama akár 50.000 óra is lehet. Újratölthető, a töltőfej és a töltőkábel a csomag része.

IP20 védettségi osztályának megfelelően olyan helyeken alkalmazható, ahol nincs kitéve szilárd testek és nedvesség okozta káros hatásoknak.

Érdekel a termék!


SZERELŐLÁMPA – WLH 1.4
0827 940 114

Funkcionalitását tekintve, mint például az erős mágnesek a talprészben, vagy a 360°-ban történő kifordíthatóság, a WLH 1.4 szerelőlámpa hasonlóan jó adottságokkal rendelkező fényforrás az egyes munkafeladatok precíz megvilágításához. A 6 szuper erős SMD LED kiváló látási feltételeket biztosít. A lámpa ergonómiájának köszönhetően jól illeszkedik a kézbe, erősebb váza pedig még strapabíróbb munkaeszközzé teszi. A WLH 1.4 szerelőlámpa IP65 védettséggel rendelkezik, így por és vízsugár ellen is védett. Egy feltöltéssel akár 4 órán keresztül is használható. Újratölthető, a töltőfej és a töltőkábel a csomag része.

Érdekel a termék!

 

 

 

 

©2023 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés