SZOLGÁLTATÁSOK

Az innováció és a tapasztalat tökéletes kombinációja

hétfő, 03 május 2021 09:23 Írta

A Würth immár több mint 75 éve fejleszti magas színvonalú termékeit, kiváló minőséggel ötvözve az innovatív gondolatokat. Tökéletes példa erre a Würth ORSY®mobil. A Würth ORSY®mobil járműberendezéseit több mint 30 éve házon belül fejleszti. Termékei maximális rugalmasságot biztosítanak a kiváló minőségű alumínium, acél és műanyag alapanyagoknak köszönhetően.

Miért van Önnek szüksége járműberendezésre?

A rossz helykihasználtságú tárolás idő- és költségveszteség. Mivel nem fér el minden egyszerre a járműben, ezért esetenként költséges üresjárat is keletkezik. A szükséges szerszámokhoz, felszereléshez való hozzáférés is problémát okoz, nem beszélve a guruló, leboruló, előrecsúszó rakomány által keletkező sérülésekről, melyek nem csupán a járműben tehetnek kárt, hanem a szállítandó áruk és nem utolsó sorban az ott utazó személyek testi épségét is veszélyeztetik.

Számos probléma elkerülhető azzal, ha van az autójában a tevékenységi körének megfelelően kialakított járműberendezés. Arról nem is beszélve, hogy napjainkban egy cég megítélését nagyban befolyásolja a róla kialakított kép, melyhez az ügyfeleknél megjelenő szolgáltató nagyban hozzájárul a felszerelésével és az autójával is.

Egy jól megtervezett járműberendezés nem csak a hatékonyságot növeli, de hozzá is segíti cégét a sikeres vállalkozásra jellemző pozitív összkép kialakításához.

Az ORSY®mobil márkanévre keresztelt rendszert moduláris építési módjának köszönhetően szinte korlátlan változatban lehet összeállítani, miközben a rendelkezésre álló teret úgy tölti ki, hogy a rakodótér minden hasznosítható része maximálisan ki legyen használva.

Egy korábbi cikkünkben összefoglaltuk a Würth ORSY®mobil járműberendezésének előnyeit. Erről bővebben itt olvashat.

Miként fest egy gépjármű ORSY®mobil berendezéssel?

  • Helytakarékos
  • Áttekinthető
  • Biztonságos
  • Könnyen kezelhető

Széles termékválasztékunknak köszönhetően járműberendezését saját igényeire szabhatja. A modern 3D tervező szoftver segítségével gyorsan és egyszerűen megtervezzük méretre szabott járműberendezését. Így minden „guruló műhelyt” az egyedi igényeknek megfelelően lehet összeállítani.

Tekintse meg a témához kapcsolódó aktuális kiadványainkat!

 

     

     

©2023 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés