SZOLGÁLTATÁSOK

ORSY polcrendszer – 100% rendszer. 0% stressz.

hétfő, 10 május 2021 12:21 Írta

Minden cégnek fontos a munka és a költségek optimalizálása, a hatékonyság növelése. Egy jól áttekinthető raktári rendszer és a rend is segítheti mindezt. Az ORSY® képes a gazdaságos, ugyanakkor profi tárolás, raktározás feltételeit biztosítani.

Az ORSY® jelentése: rend és rendszer. Célunk, hogy olyan polcokat biztosítsunk, amelyek pontosan illeszkednek az Ön munkafolyamataihoz, és amelyeken pontosan azokat az eszközöket tarthatja, amelyekre valóban szüksége is lesz. Magyarországon is óriási sikernek örvend az ORSY® polcrendszer. Nem csoda, hiszen ez nem egy egyszerű raktári polc, hanem a Würth által forgalmazott apró termékekhez speciálisan kifejlesztett tároló-ellátó rendszer. A polcrendszer – a tárolandó termékek körétől függően – különböző elemekből, egyedi igények, adottságok alapján állítható össze.


Az ORSY® rendszer kiváló megoldás, hogy soha ne felejtsen el semmit és mindig minden kéznél legyen, amire csak szüksége lehet a mindennapi munkája során. Rendszereink tökéletes, intelligens kapcsolatot alakítanak ki a beszerzési, tárolási és szállítási folyamatok között, így mindig időben és egyszerűen látják el feladataikat.

 

A következő szolgáltatásokat kínáljuk

 

A kosár meghatározása

Würth értékesítési képviselőjének segítségével Ön határozhatja meg, hogy mit kíván a polcokon tárolni. Így a polcrendszer biztosan megfelel majd az Ön egyéni követelményeinek és munkafolyamatainak.

• Polctervezés

Würth értékesítési képviselője elvégzi a szükséges tervezést, és részletes ábrát mutat arról, hogyan nézhet ki a jövőben az Ön polcrendszere.

• ORSY® polcok szerkezete

Összeszereljük a teljes polcrendszert, majd felcímkézzük Stick & Go címkéinkkel. Előnye: Önnek egyáltalán nem kell időt áldoznia erre, és azonnal megkezdheti a munkát az új polcokkal.


• Polcrendszer szolgáltatás

Würth értékesítési képviselője minden teendőt elintéz az új polcrendszerével kapcsolatosan – ellenőrzi a készletszinteket, átrendezi a készletet, raktározza a termékeket, és tisztán tartja a polcokat. Így a rendszer folyamatosan biztosítani tudja az ígért előnyöket.

 

ORSY® csomagolás

A Würth saját fejlesztésű csomagolása

Egy kiemelkedő termék már a csomagolásnál kezdődik. A csomagolást nemcsak a tartalomhoz, hanem az ORSY® polcrendszeren történő ideális tároláshoz is méreteztük. A Würth saját fejlesztésű csomagolása a fedélbe épített csúsztató segítségével gyors, egyszerű hozzáférést biztosít. A nagyméretű ablaknak köszönhetően a polc tartalma könnyen áttekinthető.
 

STICK & GO CÍMKE

Informatív, szervezett, praktikus és naprakész: Stick & Go, az intelligens címke a Würth-től

A dobozon történő pontos árumegjelölés további előnyöket jelent. Ebben segít az eltávolítható, öntapadós etikettel ellátott csomagolás, melyen minden fontos információ megtalálható. A Stick&Go intelligens címke előnyei a polcrendszerek, raktárak gyors, aktuális felcímkézését szolgálják. A címkén található vonalkód a szkenner segítségével, gyorsan, könnyedén beolvasható.

 

 

VONALKÓD-LEOLVASÓ

ORSY® SZKENNER, hogy a rendelés egyszerű legyen

A magyar Würth is megteremti a külföldön már nagy népszerűségnek örvendő ORSY®polc vonalkód-leolvasó rendszer működésének feltételeit. A korszerű lézertechnológiával gyorsan, könnyen, gond nélkül beolvasható a vonalkód. Ezt követően a készüléket számítógéphez csatlakoztatva, az interneten keresztül folyhat a rendelés. A megrendelés tehát felírás, papírhasználat, sőt billentyűzet használata nélkül végezhető. Egy igazi mini logisztikai központ varázsolható így egy kis raktárból is, mellyel időt és pénzt lehet spórolni.
Felméréseink alapján egy optimálisan feltöltött Würth ORSY® polcrendszerrel a vállalkozások jelentős költségmegtakarítást érnek el. Az ORSY® polcrendszer stabil, erős fémszerkezetből készül, mely jól illeszkedik az ipari környezethez. Mindennek megvan a felcímkézett helye, minden szükséges apróság kéznél van, tehát elkerülhető az időrabló keresgélés. Ebből kifolyólag rögtön észrevenni, ha valami elfogyott, az utánrendelés automatizmussá válhat.

Nem véletlen, hogy a jelmondatunk: 100% rendszer. 0% stressz.

 

Tekintse meg a témához kapcsolódó aktuális kiadványunkat és videónkat!

 

©2023 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés