SZOLGÁLTATÁSOK

Partner a járműberendezésben is

szombat, 15 május 2021 08:42 Írta

A Würth a szereléshez szükséges professzionális eszközök mellett azok gépjárműben történő szakszerű tárolására és rögzítésére alkalmas rendszert is kínál. A mobil műhelyek kialakításával a karbantartási-javítási munkák két kulcstényezője, az idő és a megbízhatóság, egyaránt javítható, sőt ezen túlmenően a járműberendezés számtalan további előnyt is biztosít.

Az ORSY®mobil névre keresztelt rendszer modulos építési módjának köszönhetően szinte korlátlan változatban lehet összeállítani, miközben a rendelkezésre álló teret úgy tölti ki, hogy a raktér minden hasznosítható része maximálisan ki is legyen használva. A berendezés a legkisebb rakterű kombi gépjárművektől egészen a különleges felépítményű, speciális feladatokat ellátó tehergépjárművekig, minden típusba illeszthető elemekből áll. Nagy teherbírás, viszont alacsony önsúly jellemzi a rendszer elemeit, mely hosszú kihordási időt garantál, lehetővé téve ezáltal egy-egy berendezés átépítését is a lecserélni kívánt 4-5 éve használt járműből egy újba. A különféle tárolóelemek mellett a rögzítéstechnikai kiegészítők széles választéka is a minden igényt kielégítő járműberendezés megvalósítását hívatott szolgálni.

Az elvégzett töréstesztek eredményei igazolják, hogy a rendszer megfelel a legmagasabb szintű biztonsági elvárásoknak. A rendkívül stabil rögzítési mód egyaránt garantálja a berendezés, valamint az utasok biztonságát.

Felkészült kollégáink az ország egész területén az érdeklődők rendelkezésére állnak, a kiválasztáshoz szakmai segítséget nyújtanak, a felmerült igények alapján pedig számítógépes grafikai tervet készítenek. Rendszerünkben jármű-méret és szakma szerint is nyújtunk egyedi megoldásokat.

Az Ön előnye, a mi felelősségünk

Kifogástalan minőség, a gyártástól a beépítésig
A Würth járműberendezéseket kiváló minőségű alapanyagokból, a legkorszerűbb eszközökkel gyártjuk. Tanúsított ISO 9001 minőségbiztosítási rendszerünk segítségével garantáljuk a legjobb minőségű termékeket. Termékeink összeszerelését és beépítését saját munkatársaink és megbízható, hosszú ideje velünk dolgozó beépítő partnerek végzik.

A biztonság terén nem kötünk kompromisszumot
A TÜV/GS által végzett vizsgálatok és töréstesztek eredményei alapján a Würth járműberendezések minden esetben maximális biztonságot garantálnak. A Würth teherrögzítő termékeket, valamint a használatukra vonatkozó ismertető anyagot is biztosít.

Innovatív, tanúsított környezetirányítás
A Würth vállalati kultúrájának alapvető részét képezi az ökológiai és környezetvédelmi tudatosság. Porfestéshez például nem használunk oldószereket, és padlóburkolataink is megújuló nyersanyagokból készítjük.

 

Előnyeink és szolgáltatásaink

  • Személyes tanácsadás és egyedi 3D-tervezés
  • Ideális megoldások a teljes járműflotta számára
  • Szakszerű beépítés munkatársaink és tapasztalt beépítő partnereink közreműködésével
  • Helyszíni igényfelmérés tapasztalt értékesítő kollégáinkkal, bemutató autóval
  • Személyre szabott finanszírozási megoldások
  • Folyamatosan bővülő országos shophálózat, ahol teherrögzítő és járműberendezési kiegészítő termékeket is kínálunk

 

Amennyiben bővebb információra lenne szüksége, keresse fel a www.orsymobil.hu oldalt, vagy érdeklődjön értékesítési munkatársunknál.

További érdekes információkat olvashat a témában:

https://blog.wuerth.hu/index.php/termekek/orsy-a-hatekony-raktarozasi-rendszer
https://blog.wuerth.hu/index.php/szolgaltatasok/tippek-miert-esszeru-megoldas-onnek-a-wurth-modularis-jarmuberendezese
https://blog.wuerth.hu/index.php/szolgaltatasok/az-innovacio-es-a-tapasztalat-tokeletes-kombinacioja

 

©2024 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés