VÁLLALAT

Pénzügyileg a legstabilabb cégek között a Würth Szereléstechnika Kft.

hétfő, 06 szeptember 2021 14:06 Írta

Hetedszer szerzett Bisnode tripla A (AAA) üzleti megbízhatósági tanúsítványt a Würth, melyet a hazai cégek mindössze 0,63 százaléka nyerhetett el ezidáig.


A nemzetközi konszern hazai leányvállalata, a Würth Szereléstechnika Kft. 33 éve vetette meg a lábát a hazai piacon is és azóta töretlenül a legsikeresebb, egyúttal legmegbízhatóbb hazai vállalatok közé tartozik.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony.

Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatokban. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon és büszkén állíthatjuk, hogy a Würth Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

©2021 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés