VÁLLALAT

Würth tanulmányi díj átadása az Óbudai Egyetemen

szerda, 01 szeptember 2021 11:26 Írta

A Reinhold és Carmen Würth Alapítvány minden tanévet követően tanulmányi díjban részesíti három hazai egyetem legjobb tanulmányi eredményt elért végzett hallgatóját.

 

Az Óbudai Egyetemen a kitüntető elismerést a 2020/21 tanévben a biztonságtechnikai mérnök szakon végzett Pál Bence érdemelte ki.

A díjátadásra 2021. augusztus 30-án, az egyetem ünnepi tanévnyitó szenátusi ülésén a Művészetek Palotájában került sor. Az eseményen az egyetem hallgatóin és vezetőin kívül jelen volt a hazai tudományos- és közélet számos képviselője, külföldi egyetemek vezetői.

Ünnepi beszédet mondott az egyetem rektora, prof. Dr. Kovács Levente és Varga Mihály pénzügyminiszter, az egyetemet működtető „Rudolf Kalman Óbudai Egyetemért Alapítvány” kuratóriumának elnöke. Az ünnepi eseményt személyes jelenlétével tisztelte meg a névadó világhírű tudós, Kálmán Rudolf - aki az egyetem első Honorary Professor díjjal kitüntetettje – özvegye is.
A Würth tanulmányi díjjal járó elismerő oklevelet, tárgyjutalmat és 150.000 Ft pénzjutalmat az alapítvány kuratóriumának elnöke,
dr. Horváth Sándor adta át a kitüntetett Pál Bence részére.

 

©2023 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés