VÁLLALAT

Rangos elismerésben részesült a Reinhold és Carmen Würth Alapítvány

szerda, 15 szeptember 2021 11:17 Írta

Az idén 30 éves Reinhold és Carmen Würth Alapítvány a cégcsoportra is jellemző társadalmi felelősségvállalás jegyében 1991 óta támogat magyarországi egyetemi-főiskolai hallgatókat.

Az alapítvány 1994 óta van folyamatos kapcsolatban a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karával. Az akkor aláírt együttműködési megállapodás alapján a Kar két szociálisan hátrányos helyzetű, de jól tanuló hallgatója rendszeres tanulmányi ösztöndíjban részesül, a végzős hallgatók közül pedig azt, aki tanulmányi eredménye alapján a legjobbnak bizonyult, egyszeri díjjal jutalmazza az Alapítvány. A Würth tanulmányi díjjal elismerő oklevél, tárgyjutalom és 150.000 Ft pénzjutalom jár.

A díjat ebben az évben megosztva dr. D. Horváth Vanessza és dr. Sándor Barbara érdemelték ki. A tanulmányi díj átadására a kialakult hagyományt követve a Kar tanévnyitó ünnepségén került sor.

Dr. D. Horváth Vanessza részére a díjat az Alapítvány kuratóriumának elnöke, dr. Horváth Sándor adta át. (Dr. Sándor Barbara nem tudott jelen lenni, ő az elismerést Budapesten vette át.)

Az ünnepi eseményen alapítványunk rangos elismerésben részesült. A Pécsi Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Karának Kari Tanácsa az alapítvány munkáját a „Pro Facultate Iuridico-Politica Quinqueecclesiensis” érdemérem arany fokozatának adományozásával ismerte el.


Az aranyozott érdemérmet és a tanusító oklevelet az alapítvány elnöke prof. dr. Fábián Adrián dékántól vette át.

©2021 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés