TERMÉKEK

Quick Fresh Active – a nem kívánt útitársak ellen

szerda, 13 június 2018 11:47 Írta

Elgondolkodott már azon, hogy mennyi időt tölt utazással? Egy felmérés szerint életünk során, átlagosan 3 évet tartózkodunk az autóban, ezért megfelelő figyelmet kell fordítanunk karbantartására.

A nyári melegeknek köszönhetően beindulnak a klímaberendezések. Bekapcsolva a klímát, a téli időszakban megtelepedett gombák és baktériumok pedig igazi veszélyt jelenthetnek a kellemes utastéri klímát élvezők számára. Az elhanyagolt klímaberendezés nem csak kellemetlen szagot áraszt, hanem allergiás tüneteket, illetve felső légúti megbetegedéseket is okozhat. A rossz hír pedig az, hogy mindez nem csak nyáron jelent veszélyt, hiszen, ha a szellőzőjáratokat nem fertőtlenítik, a szennyezett levegő még télen is átjárja a gépkocsi utasterét.

A Würth által kínált klímafertőtlenítő spray segítségével a fertőtlenítés egyszerűen, otthon is elvégezhető. Semlegesíti a kórokozókat, fertőtleníti a szellőző járatokat és a gépjármű belső terét. Az antibakteriális ezüst-ionoknak köszönhetően hosszan tartó hatást eredményez. Kellemes citrus illatával pedig felszámolja a kellemetlen szagokat.

A Quick Fresh Active használata gyerekjáték. Mindössze annyit kell tennie, hogy követi az alábbi 5 lépést:

Minden elektromos készüléket kapcsoljon ki a felhasználás során. Szivargyújtót se használjon közben. Egyetlen palackot használjon egy autó fertőtlenítéséhez.

A felhasználás ideje alatt tilos a gépjárműben tartózkodni.

  1. Kapcsolja ki a légkondícionáló berendezést, és kapcsolja be a belső levegőkeringetést
  2. A befújás intenzitását állítsa a maximumra, a hőmérsékletet pedig a minimumra
  3. Felhasználás előtt a palackot alaposan rázza fel
  4. A palackot helyezze a gépjármű padlójára, és nyomja bekattanásig a tetején lévő szelepet. Tartsa zárva az ajtókat a folyamat végéig (kb. 2 perc). Ügyeljen arra, hogy a felszálló permet (90–150 cm) ne érje el például a lámpákat, a tolótető kezelőszerveit, a kijelzőt, a rádiót, a navigációs rendszert stb. A visszamaradt permet maradékokat egy nedves kendő segítségével azonnal távolítsa el
  5. Használat után szellőztesse ki alaposan a járművet

A Quick Fresh Active egyszerűen és gyorsan visszaállítja gépjárműve frissességét, és fertőtleníti utasterét.

Több cikk ebből a kategóriából: « NE TAPOGATÓZZON SÖTÉTBEN (1) Mennyit ér egy csavar? »
©2021 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés