TERMÉKEK

NE TAPOGATÓZZON SÖTÉTBEN (1)

csütörtök, 12 július 2018 08:53 Írta

A természetes fényben való munkavégzés nem mindig biztosított. Ez esetben fontos, hogy professzionális lámpákkal rendelkezzen a hatékony munkavégzés érdekében. A munkaterületek megfelelő megvilágítása lehetővé teszi a gyors és precíz munkavégzést. Nyilvánvalóan minden felhasználási terület más megvilágítást igényel. Például, ha nagy felületeket kell megvilágítani, akkor egy erős LED lámpára van szükség. Ha viszont egy meghatározott területre kell összpontosítani a fényforrást, egy hordozható kézilámpa lehet a megfelelő választás.

A Würth lámpák széles választéka minőségi, tartós készülékeket kínál. Gondolja át igényeit, és válassza ki, melyik LED-lámpánk az Önnek legmegfelelőbb!

Munkalámpák nagyméretű felületek megvilágítására

Nincs annál rosszabb, mint amikor a különböző munkatevékenységekhez nem biztosítottak a jó látási feltételek. Ebben nyújtanak segítséget a professzionális LED lámpák. Ezek a LED munkalámpák praktikusak és nagy terek megvilágítására is alkalmasak. Ha munkájához nagy teljesítményű világításra van szüksége, tekintse meg az alábbi termékeket: 

AKKUS LED MUNKALÁMPA – ERGOPOWER PLUS 20 W
0981 509 120

Ez a LED munkalámpa rendelkezik minden fontos funkcióval: robusztus kivitel, újratölthető lítium akkumulátor, csúszásmentes markolat, túltöltés vagy túlzott lemerülés elleni védelem. Ráadásul a mágneses talpnak köszönhetően egyszerűen rögzíthető fém és acélszerkezetre. (A felszerelhető mágneses tartó külön tartozékként rendelhető.)

Kétféle fényerősség közül választhat: a legmagasabb a 2.000 lumen, a legalacsonyabb a 800 lumen. A fényerősségtől függően változik az akkumulátor élettartamának szintje, amely 3 óráról 8 órára változik.

Az opálos búra lágyabb fényt biztosít, nem bántja a szemet, akkor sem, ha közvetlenül belenéznek.

Teljesítménye kültéri használatra is alkalmas (IP65). Ez a kis súlyú LED munkalámpa akkumulátorról és hálózatról is működtethető. Kiválóan alkalmas külső szerelésekhez.

 

AKKUS LED MUNKALÁMPA –ERGOPOWER 60 W
0981 508 160

A 4300 lumen LED-es munkalámpa egy könnyen kezelhető, kompakt megoldás.

Dőlésszöge állítható, így minden helyzetben pontosan oda világít, ahová szükséges. Kis súlyának köszönhetően könnyen hordozható. A hátoldalán található két Schuko Typ F dugaszolóaljzat praktikus kis elektromos szerszámok csatlakoztatásához (1300 W-ig).

Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Vízálló, IP 54 védettségű. A lámpa hátoldalán található hűtőbordák növelik a hőleadást, így kisebb a túlmelegedés kockázata.

Jó szolgálatot tesz zárt térben történő munkálatokhoz, ahol szükség lehet áramforrásra, de fontos a mobilitás.

©2020 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés