TERMÉKEK

Kiváló minőség villanyszerelők számára

csütörtök, 28 február 2019 12:24 Írta

A szakemberek is megegyeznek abban, hogy jó munkához nem csak időre, de megfelelő szerszámra is szükség van. Feszültség alatt végzett szereléskor olyan speciális eszközök használata javasolt, amelyek védelmet biztosítanak a felhasználók számára. Egy jó villanyszerelő kizárólag minőségi, szigetelt szerszámokkal dolgozik, hiszen egy nem bevizsgált eszköz balesetveszélyes is lehet.

A biztonsági előírásoknak megfelelően a feszültség alatt végzett elektromos munkákhoz speciális VDE kéziszerszámok szükségesek. Ezen eszközök gyártása az IEC 60900 nemzetközi szabvány alapján történik.

A VDE tanúsítvány megszerzéséhez a gyártás során minden terméknek az alábbi teszteknek és vizsgálatoknak kell megfelelnie:

  • Mechanikai és elektromos biztonságossági vizsgálatok
  • Gyártás közbeni mintavételes tesztek
  • További tesztek pl. lángállóság, szigetelés tapadás, ütésvizsgálat
  • 10.000 V-on való bevizsgálás

A VDE jóváhagyása minden egyes eszköz esetében a teszteken való megfelelőségen alapszik. Kizárólag így biztosítható a szerszámok használat közbeni megbízhatósága.

Csak a jóváhagyott termék kaphatja meg a VDE jelet, ami igazolja, hogy a DIN IEC 60900 minden követelményét teljesítette és az eszköz megfelelőségét a VDE-intézet független szakértői is garantálják.

Kínálatunkban az egyes szakmai feladatokra komplexen összeállított készletek és egyéb kiemelkedő minőségű VDE szerszámok is rendelkezésre állnak az elektromos feszültséggel dolgozó felhasználók számára.

©2020 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés