TERMÉKEK

Furmányos összevetés II. – A PONTOSSÁG a királyok erénye

szerda, 27 február 2019 07:40 Írta

4 élű fúrószáraink számos különleges műszaki tartalommal bírnak, így kiváló eszközök a hatékony és professzionális fúráshoz. Ezek a profi eszközök jelentősen egyenletesebb futással és nagyobb pontossággal dolgoznak.

Precíz pontfúrás és rendkívüli stabilitás

Már a fúrás kezdetén megtapasztalhatók a Zebra Quadro L-Vario előnyei: az egy darabból álló szimmetrikus 4 x 90° vágóél geometriájú fúrófej meggátolja a fúró elakadását vagy kitérését. Ez a lendület pedig betonacél jelenlétében is megmarad. Ez a szerszám bizony felveszi a kesztyűt a vasbetonnal és más kemény anyagokkal szemben. A legkeményebb körülmények között is stabilan dolgozik és precíz furatkészítést biztosít.

A fejkialakítás a szár átmérőjétől függően változik a hatékony munkavégzés érdekében:

Furatpor kihordás

A Vario kihordó spirál elől a csúcsnál keskenyebb kialakítású hátrafelé szélesedő. A 4 kihordóspirál tökéletesen felfekszik a furatfalon, így a furatpor folyamatosan távozik. A koptató anyag jelenléte híján a spirálok is lassabban kopnak, így a fúrószár élettartama is hosszabb.

Optimális megvezetés a furatban

A négy vágóéllel és négy-spirálos geometriával rendelkező fúrófej biztosítja, hogy a fúró tökéletesen megvezetve hatoljon be a furatba. Tökéletesen hengeres furatokat készít, amelyek optimálisan használhatók dübelekhez.

 

Quadro S-Vario egy igazi vasgyúró. A 4 keményfém vágóéllel kialakított fúrófej teljesen beágyazott fővágó éle kemény alapanyagokba is rendkívül gyorsan behatol. A két független segédörlő csúcs megakadályozza a fúrószár elakadását a vasalatban, egyenletes fúrást tesz lehetővé és sokkal kevesebb vibráció keletkezik munka közben.

Nincs elakadás

a négy vágóél kialakítású geometriának köszönhetően a fúrószár sokkal kevésbé hajlamos elakadni betonacél találat esetén.

Precíz pontfúrás

A speciális önközpontosító csúcs precíz pontfúrást biztosít.

Nagyobb pontosság

Köszönhetően a fúróhegy furatban való jobb elhelyezését biztosító négy vágóélnek, valamint a négy kihordó spirálnak és a kisebb súrlódási felületnek. A négy nagy kapacitású kihordó spirál gyors furatporkihordást biztosít.

©2020 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés