TERMÉKEK

Ezért jó, ha Önnél is van egy ZEBRA a szerszámosládában

kedd, 25 szeptember 2018 10:46

Ha a zebrát csak az állatkertből ismeri, akkor bizony évtizedekig lemaradt valamiről! Mert a ZEBRA® a Würth minőségi terméke, amely innovációt, hosszú élettartamot és garanciát biztosít. Ezért éri meg gyorsan helyet szorítani a ZEBRA® számára a szerszámosládában.

A kiváló minőség iránti igény jelenti a különbséget

A jó szerszám tartós, és ideális esetben több évig használható. A Würth vállalat ZEBRA® márkája már több mint 40 éve egyet jelent a maximális tökéletességgel és minőséggel. A ZEBRA® termékeket a legszigorúbb minőségvizsgálatoknak vetik alá. A vállalaton belüli minőségbiztosítás szélsőséges feltételek mellett végzi a megfelelő vizsgálatokat és kiváló eredményeket garantál. A piaci bevezetés előtt a mérnökök, technikusok és mesteremberek szigorú gyakorlati teszteket végeznek minden új terméken.

 De a már elérhető termékeket is folyamatosan ellenőrzik és optimalizálják. Csak így garantálható a legjobb minőség. A Würth vizsgálati laboratóriuma a DIN EN ISO/IEC 17025 szerinti akkreditáció révén szakértő és független termékvizsgálatot végez.

Többé nem fog más szerszámot használni!

Minden ZEBRA® termékre 100%-os vevő elégedettségi garanciát vállalunk. Csavarhúzók, racsnis kulcsok, fogók – ha nem elégedett bármely ZEBRA® termékünkkel, jóváírjuk Önnek az árát a vásárlástól számított 30 napon belül, függetlenül attól, hogy technikai probléma áll fenn, vagy csupán nem felel meg a termék a várakozásainak. Ezen kívül ZEBRA® termékeinkre 10 év cseregaranciát is vállalunk gyártás- és anyaghibára. Meghibásodás esetén a vásárlástól számított 10 éven belül kicseréljük az Ön által vásárolt terméket az aktuálisan elérhető változatára!

Ez a cikk először a Würth Ausztria Online Magazinban jelent meg.
Forrás: https://news.wuerth.at/zebra/

Szerző: Ingrid Reichenauer

©2020 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés