TERMÉKEK

Felületmegmunkálás? A Würth-tel sima ügy.

kedd, 15 január 2019 12:27 Írta

A különböző felületek csiszolásánál a végső felület minősége rengeteg tényezőtől függ. A kitűnő minőségű megmunkálás nem csak megfelelő képzettség, tehetség és tapasztalat függvénye, hanem függ a munkához használt eszközöktől is. A cél minden esetben esztétikai és minőségi szempontból is a tökéletes felület. Legyen szó fém, fa vagy lakkozott felület csiszolásáról vagy polírozásáról, a Würth kínálatában professzionális megoldást talál szinte minden megmunkálási feladatra.

 

Szennyeződés eltávolításához, hegesztési varrat hatékony eldolgozásához vagy tükörpolírozáshoz, mindenféle rozsdamentes acél felülethez talál programunkban munkájához szükséges összeállítást. A polírozott rozsdamentes acél felületek gyorsan és hatékonyan tisztíthatók, ráadásul a szennyeződés is nehezebben rakódik rájuk. Egy polírozott rozsdamentes acél felület nem csak esztétikai szempontok miatt előnyös, vannak területek, ahol a higiéniás előírások megkövetelik a könnyen takarítható felületeket.
A Würth a fa- és az építőipar számára is produktív megoldásokat kínál. A csiszolópapír gondos kiválasztása és szakszerű alkalmazása képezi a megfelelő megmunkálás alapját. A USEIT® Superpad fa család a faanyagok, gipszkartonok, műanyagok, valamint ásványi anyagok (műkő) P40-től P600-as szemcsefinomságig terjedő csiszolására lett kifejlesztve. Legfőbb előnyei a szokványos perforált papírokkal szemben, hogy a csiszolóanyag mögött elhelyezett 1 mm vastag szivacsréteg és a csiszolóanyagon kialakított sok 1 mm átmérőjű lyuknak köszönhetően a porelszívás hatásfoka és a korong élettartama többszörösére nő. Szerkezete miatt teljes felületén megoszlik az elszívás, így a kereskedelemben kapható összes típusú géphez használható.
Az építőiparban tevékenykedők hatékony munkavégzését segíti az ergonomikus, hosszított falcsiszoló. Ezzel a praktikus, jól irányítható, nagy csiszolóteljesítménnyel és hatékony porelszívással rendelkező falcsiszolóval a nehezebben hozzáférhető felületek is könnyen elérhetővé válnak, ezzel biztosítva a gyors és hatékony munkavégzést.
A fényezési folyamatoknak is fontos kellékei a csiszolóanyagok, egészen az előkészítéstől a fényezés végső fázisáig. A Würth az autóipar számára is minőségi csiszolási és polírozási eszközöket, hatékony és könnyen kezelhető gépeket kínál. A USEIT® Superpad jármű csiszolókoronggal igazi élménnyé válik a lakk, a gitt, valamint a műanyag megmunkálása. Kialakításának köszönhetően kiváló csiszolási teljesítményt garantál.
Mivel a Würth számára ügyfelei egészsége kiemelt fontosságú, kézi csiszoló szerszámaink teljes palettája termék- és rendszerszintű megoldásokat tartalmaz a légzésvédelem érdekében. A kisgéppel történő csiszolásra alkalmas összes csiszolópapírunk pedig a különösen hatékony munkát biztosító többlyukú kivitelben készült. Ez a kivitel egy megfelelő tanúsítványokkal rendelkező ipari porszívóval kombinálva optimális és kockázatmentes rendszert képez a csiszoláskor keletkező por eltávolítására közvetlenül a képződés helyéről. Amennyiben a por eltávolítása nem lehetséges (pl. kézi csiszolófával történő csiszolás esetén), légzésvédelmi maszkok egész sorát kínáljuk az Ön biztonsága érdekében.
©2020 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés