VÁLLALAT

Hatodszor szerzett Bisnode AAA tanúsítványt a Würth Szereléstechnika Kft.

szerda, 26 augusztus 2020 09:00 Írta

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Würth Szereléstechnika Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

A Würth hatodszor szerzett Bisnode AAA (tripla A) üzleti megbízhatósági tanúsítványt, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63%-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban.

Mivel a Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Bisnode minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy az elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a Würth Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

©2023 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés