VÁLLALAT

120.000 eurós Würth-adomány

csütörtök, 11 július 2019 05:49

A Würth az április 1-5-ig megrendezésre került Workout Week keretein belül minden eladott Limited Edition készlet után 1 euróval támogatta az UNICEF-et.

A központi kezdeményezéshez világszerte minden Würth leányvállalat csatlakozott. Az adományokból mintegy 120.000 euró gyűlt össze. Ennek ünnepélyes átadójára 2019. június 21-én, Kölnben került sor, ahol Michael Frank, a Würth nemzetközi direkt értékesítési vezetője személyesen adta át Georg Graf Waldersee-nek, az UNICEF Német Bizottság tiszteletbeli elnökének a felajánlást. 

Bettina Würth kezdeményezésére a felajánlott összeggel az UNICEF Brazíliában megvalósuló társadalmi projektjét fogják segíteni, előtérbe helyezve a fiatal nők támogatásának, oktatásának fontosságát.

A támogatás lehetővé teszi a projekthez szükséges technikai csapat biztosítását, tanácsadást és képzést a fiatal nők számára, valamint az ehhez elengedhetetlen oktatók, szociális munkások és egészségügyi szakemberek finanszírozását. Az összeg mintegy 1000 rászoruló nő és lány részére biztosít lehetőséget a támogatói és oktatói programban való részvételhez.

Michael Frank szerint a cég társadalmi felelősség vállalásának komolyságát és értékét jelzi ez a jelentős összefogás.

 

Forrás: http://wuerth.rocks/lC
Foto: © UNICEF/Hyou Vielz

©2020 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés