TERMÉKEK

Újdonság az ORSY® világában: A rendszerhez illő műhelykocsi

szerda, 23 szeptember 2020 11:38 Írta

Nagyobb hatékonyság, fokozottabb termelékenység: ha a teljesen új fejlesztésű ORSY® rendszerhez tartozó műhelykocsit használja, nem kell többé keresgélnie a szerszámokat és a kis alkatrészeket. A szerszámok és kis alkatrészek igény szerinti rendszerezésének köszönhetően mindig áttekinthető és a szükséges felszerelés mindig kéznél van és gyorsan összepakolható. Így időt takarít meg, és megkímélheti az idegeit is. Megismerheti a szerszámkocsi előnyeit és az ORSY® rendszer által kínált számtalan lehetőséget.


1. Győzze le az időrabló tevékenységeket

Ismerős helyzet? Odamegy a szerszámos szekrényhez és előveszi a megfelelő csavarkulcsot. Épphogy visszaérkezik a munkaállomásához, észreveszi, hogy hiányoznak a megfelelő csavarok is. Így minden nap kilométereket szaladgál fel és le. Ezzel értékes perceket veszít a munkaidőből.

Az új ORSY® rendszerhez tartozó szerszámkocsiban minden esetben a megfelelő helyen tárolhatja a szükséges szerszámokat. A szerszámkulcsokat, csavarokat, anyákat stb. a szerszámkocsi igény szerint elrendezett fiókjaiba helyezheti. Az elrendezést saját igényei alapján alakíthatja ki. Így a leghatékonyabban használhatja ki az időt, növelheti a termelékenységet és pénzt takaríthat meg.

Jó tudni: Az ORSY® egy mozaikszó a német ORdnung, azaz rend és SYstem, azaz rendszer szavakból, tehát rend és rendszer.

Az ORSY® System kofferrel a Würth már meglévő ORSY®  rendszerét bővítettük. Az ORSY® a Würth raktármenedzsmenthez tartozó rendszere, amely Partnereink hatékony készletgazdálkodását segíti. 


2. A rendszerezett műhely: ha minden a helyén van

A kiváló minőségű szénszálas kivitelű ORSY® rendszer szivacsbetéteinek köszönhetően a szerszámok rendezetten tárolhatók. A szivacsbetét magas minőségű anyagból készül, könnyű és rugalmas. Tartósan ellenáll olajnak, nedvességnek, vegyi anyagoknak. A rányomtatott feliratoknak köszönhetően jól átlátható, így könnyen rendet tarthat a mindennapi munka során.

A rendszerhez tartozó 60 új szerszámkészletet kifejezetten az ORSY® rendszerméretéhez igazítottuk. Ennek az egységes rácsméretnek köszönhetően a rendszer valamennyi terméke pontosan illeszkedik egymáshoz és egymásba: Tárolórendszerek, fix raktári polcok, rendszerkofferek, járműberendezés, rekeszosztók, szerszám- és kis alkatrész-készletek és most újdonságként: A műhelykocsi.

 
3. Őrizze meg mindig a rugalmasságot

Egy műhely tulajdonosaként vagy munkatársaként Ön is pontosan tudja, hogy nem minden tevékenység végezhető el egy fix munkaállomáson. Egy mobil munkaállomásként működő műhelykocsi jelentős segítséget nyújt a mindennapi munkában. Az ORSY® rendszerhez tartozó műhelykocsit kifejezetten a műhelyek igényeire szabtuk. Különösen robusztus és terhelhető. Kis súlyának köszönhetően kis erőkifejtéssel mozgatható.

Az ORSY® arról is gondoskodott, hogy már az összeszereléshez is biztosítsa a maximális rugalmasságot. Ne töltse idejét a szükséges szerszámok keresgélésével és összepakolásával, inkább készítsen össze mindent egyszerűen egy mozdulattal az ORSY® System kofferbe. Az ORSY® rácsméretnek köszönhetően ez gond nélkül megoldható. A koffer a könnyű hordozhatósága és kényelmes kezelhetősége alapján German Design díjat, Red Dot Design Award díj és iF díjat nyert.


4. Tökéletesen kialakított

Úgy terveztük, hogy minden helyzetben az Ön munkája hatékonyságát támogassa – mégpedig a már megszokott Würth-minőségben: Az ORSY® rendszerhez tartozó műhelykocsi a legjobb, ami egy műhellyel történhet:

Ötletesen kialakított fiókok

 • Rendszer-rácsméretben kialakított fiókok
 • Praktikus műanyag fedél
 • Behelyezhető sínek a rendszerdobozok számára
 • Stabil oldalfogantyú
 • Egykezes reteszoldás és külön reteszelhető fiókok
 • Központi zár
 • Névtáblával egyedivé tehető
 • Nyommentes gumikerekek

–> Itt tudhat meg többet az ORSY® rendszerhez tartozó műhelykocsiról.

 

5. Végtelen lehetőségek az ORSY® rendszer világában

Bővül a sokrétűen alkalmazható ORSY® rendszer. A rendszer alapja az egységes rácsméret. Minden rendszerösszetevő erre épül. A gépek, kis alkatrészek és a szerszámok éppúgy beleillenek a rendszerkofferbe, mint a tárolópolcba vagy a járműberendezésbe. Így optimalizálhatók a folyamatok és idő takarítható meg.


6. Az előnyök rövid áttekintése

Az alábbi felsorolásban összegyűjtöttük Önnek az ORSY® rendszerhez tartozó új műhelykocsi összes előnyét:

 • igény szerinti osztások készíthetők az ORSY®szerszámkészletek alapján
 • az összes méret kompatibilis az ORSY®polcokkal, az ORSY®BULL rendszerdobozokkal, a WÜRTH járműberendezéssel és a ORSY® System kofferrel
 • ergonomikusan kialakított munkavégzési magasság
 • 6, 7 és 8 fiókkal kapható, illetve a következő színekben: RAL 3020 élénkpiros, RAL 7035 világosszürke, RAL 5010 enciánkék és RAL 9004 szignálfekete

 

Ez a cikk először a Würth Németország Online Magazinban jelent meg
Forrás: https://www.wuerth.de/web/de/awkg/unternehmen/magazin/content_60480.php

©2021 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés