TERMÉKEK

CERALINE: Tökéletes csiszolási eredmény gyorsan és egyszerűen

kedd, 01 szeptember 2020 12:02

Egyszerűbb, időtállóbb, precízebb: CERALINE, a Würth innovatív csiszolóanyaga, teljesen új csiszolási élményt nyújt a fém- és acéliparban dolgozó szakembereknek. A nagyteljesítményű kerámiaszemcsék lehetővé teszik a rendkívül gyors anyagleválasztást, hosszú az üzemidejük és sokoldalúan alkalmazhatók. Bemutatjuk, hogy mely CERALINE-termékek alkalmasak a finom és durva megmunkálásra, és hogyan profitálhat a termékekből munkája során.

CERALINE: sokoldalúan alkalmazható, maximálisan időtálló

Ha szakemberként fém- vagy acélszerkezetekkel dolgozik, tudja, hogy alkatrészek csiszolásánál minden mozdulatnak a helyén kell lennie. Akinek nincsen megfelelő csiszolóanyaga, túl sokat dolgozik ugyanazon a feladaton, értékes időt veszít, ráadásul nem éri el a kívánt eredményt. Ceraline, a Würth innovatív csiszolóanyaga megkönnyíti munkáját. A nagyteljesítményű kerámiaszemcséknek köszönhetően kisebb nyomással dolgozhat, ami csökkenti a munkaterhelést, ezáltal hatékonyabban tervezheti meg hétköznapjait, függetlenül attól, hogy acéllal, nemesacéllal vagy alumíniummal dolgozik.

A kerámia önélező anyag, gondoskodik a gyors és hatékony anyagleválasztásról. A rendkívül időtálló kerámiaszemcsék lehetővé teszik a hűvösebb csiszolást, hogy Önnek kevesebb szünetet kelljen tartania, és hogy ne befolyásolja a csiszolás az ötvözet minőségét.

A csiszolóanyag alkalmazástól és igénytől függően különböző kiszerelésekben kapható. Minden terméket csiszolási kép és csiszolószerszámok szerint állítottuk össze Önnek.

CERALINE durva megmunkáláshoz

A csiszolóanyagok szemcseméret szerint vannak csoportosítva. Durva, közepesen durva és finom szemcséket különböztetünk meg. Az Európai Csiszolóanyag-gyártók Szövetsége (FEPA) határozza meg az osztályozást.

Az adott szemcsét jelölő szám a szitacsomók mennyiségétől függ. Minél több szitacsomó található, annál finomabb a szemcse. Az, hogy melyik szemcseméret szükséges egy adott munkához, mindig a komponens kiindulópontjától és a kívánt eredménytől függ.

Lamellás csiszolótárcsa CERALINE

Az alábbi táblázatban felsoroltuk az összes Ceraline-csiszolóanyagot, amelyek a durva csiszolóműveletekhez vagy előmegmunkáláshoz alkalmasak. A termékek ellenőrzése az EN 13743 szabvány alapján történt, és megfelelnek az oSa (Organisation für Sicherheit von Schleifwerkzeugen e.V.) biztonsági követelményeinek.

CERALINE alkalmazás, műveletek, kiszerelések és előnyök:


CERALINE a finomcsiszoláshoz

Kiváló minőségű dekoratív felületek készítéséhez vagy finom csiszolási munkákhoz vlies vagy vlies/vászon kombinált csiszolótermékeket kell alkalmazni. Az ezekhez a munkákhoz gyártott Würth csiszolóanyagok színvezető rendszerrel ellátott impregnált vliest tartalmaznak. Ezáltal gyorsan és egyszerűen átláthatja, hogy az adott termék szemcséi milyen finomsági fokkal rendelkeznek. Ez biztosítja Önnek, hogy egyszerűen és gyorsan előállíthassa a kívánt csiszolási képet.

A szatináló hengerek és szatináló gyűrűk egyedülálló 115 cm-es átmérőjével kimagasló eredmény érhető el.

Ráadásul ezen termékek üzemideje jelentősen nagyobb, mint a 100 mm-es átmérővel rendelkező hengereké és gyűrűké.

További információ a csiszolóanyagokról és szerszámokról az alábbi táblázatban található.

Szatináló henger CERALINE

 CERALINE alkalmazás, műveletek, kiszerelések és előnyök:


Az előnyök rövid áttekintése

Legyen szó durva vagy finom szemcsés megmunkálásról, acélról, nemesacélról vagy alumíniumról: a CERALINE meggyőző teljesítményt nyújt optimális eredménnyel. Az alábbi felsorolásban összegyűjtöttük Önnek az új csiszolóanyagok összes előnyét:

  • sokoldalúan alkalmazható: alkalmas acél, nemesacél és alumínium megmunkálására
  • hosszú élettartamú és időtálló
  • rendkívül magas és gyors anyagleválasztás
  • nagy üzemidő
  • „hűvösebb” csiszolat a nagyteljesítményű kerámiaszemcséknek köszönhetően
  • kiváló minőségű felületeredmények


Ez a cikk először a Würth Németország Online Magazinban jelent meg. Szerző: Ingrid Reichenauer
Forrás: https://news.wuerth.at/ceraline/

©2020 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés