TERMÉKEK

A sokoldalú csodafegyver – 5 az 1-ben Cobra multi karbantartó olaj

szerda, 17 június 2020 13:04 Írta

Valami nyikorog, valami szorul? Nehezen adja magát a berozsdásodott csavar?  Szeretné még sokáig élvezni minőségi szerszámai használatát? Akkor ügyeljen arra, hogy mindig legyen otthon Cobra multi karbantartó olaj!

Ez a nélkülözhetetlen csodafegyver kenő- és tisztítóanyag, rozsdaoldó, nedvességkiszorító és korróziógátló is egyben. Összetevői lehetővé teszik sokoldalú felhasználását. Leginkább alkatrészek olajozására használják, csavarlazításra, de számtalan módon alkalmazható szinte minden felhasználási területen.

5 az 1-ben


Kenés, tisztítás és karbantartás
 

Kiváló kenőtulajdonsággal rendelkezik, így tökéletes választás zárak, csuklópántok, láncok és ajtózárak kenésére. Megszünteti a csikorgást és a nyikorgást. Tisztítja és védi a műanyag és fém részeket, mint pl. burkolatokat és házakat. Gyanta, -sav- és szilikonmentes, így nem károsítja a műanyagokat, gumit és a fényezett felületeket.

Eltávolítja rozsdát és véd a korrózió ellen

Lazítja a rozsdás csavarokat, csőszerelvényeket, anyákat, csuklókat, bovden-huzalokat, tengelyeket, zárakat.

Fejkialakításának és kitűnő kúszóképességének köszönhetően nehezen hozzáférhető helyekre is könnyedén bejuttatható.

Kétfunkciós szórófejjel

 

Távol tartja a nedvességet az elektromos kábelekről és csatlakozásokról. Fém alkatrészek felületén vékony filmréteget képez, így tökéletes fém felületek korrózió elleni védelmére, szerszámok karbantartására.

Rendelje meg most!

©2024 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés