VÁLLALAT

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

kedd, 18 június 2019 07:48 Írta

A Bisnode nemzetközi cégminősítő a vállalkozások pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. A Bisnode objektív cégminősítése alapján a Würth Szereléstechnika Kft. a pénzügyileg legstabilabb magyarországi cégek egyike lett.

A Würth ötödször szerzett Bisnode AAA (tripla A) üzleti megbízhatósági tanúsítványt, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63%-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

A nemzetközi konszern hazai leányvállalata, a Würth Szereléstechnika Kft. több mint 30 éve vetette meg a lábát a hazai piacon, és azóta töretlenül a legsikeresebb, és egyúttal legmegbízhatóbb hazai vállalatok közé tartozik. Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk vállalatunk építésében.

Mivel az elnyert tanúsítvány nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Bisnode minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy az elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a Würth Szereléstechnika Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

©2020 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés