VÁLLALAT

Őszi partnertalálkozók a Würth Shopokban

péntek, 22 október 2021 06:25

Hosszú szünet után újra vevőrendezvényre invitáltuk ügyfeleinket a Würth Shopokba. Az érdeklődők betekintést nyerhettek az új Smart Step fúrószárak világába, illetve a Würth széles anyagmegmunkálási kínálatába. Vendégeink kipróbálhatták legújabb termékeinket, tesztelhették gyakorlati tapasztalataikat és mindemellett egy jó hangulatú délutánt tölthettek el üzletünkben a szervezőknek köszönhetően.

A Würth Szereléstechnika Kft. a cégcsoportra jellemző többcsatornás értékesítési stratégiájának részeként folyamatos beruházásokkal bővíti shophálózatát. Jelenleg 15 Würth Shop található az országban. Az őszi rendezvénysorozat első állomása a már több mint 10 éve működő székesfehérvári üzlet volt, ahol mintegy 70 cég képviseletében látogattak el a vendégek. Szeptember végén debütált első partnertalálkozójával a 2020-ban megnyílt zalaegerszegi Würth Shop. Az októberi események sorát Győr indította, a keleti régióból pedig Debrecen és Miskolc csatlakozott még az őszi rendezvények sorához. Az egyedi ajánlatok, az érdekes szakmai programok és a Food Truck guruló konyhájával színesített vendéglátás közel 250 céget vonzott be az őszi partnertalálkozókra. A rendezvény sikeres megvalósulásában résztvevő munkatársaknak köszönhetően az érdeklődők teljesebb képet kaphattak a vállalat széles termékpalettájáról és szolgáltatásairól.

Az alapvetően személyes kapcsolatokon alapuló értékesítési rendszert kiegészítő shophálózat elsősorban az építőiparban, faiparban, autóiparban és fémiparban dolgozó kis- és középvállalkozások alapanyag és szereléstechnikai termékek iránti igényét elégítik ki. Ezek a modern szereléstechnikai üzletek olyan plusz szolgáltatásokkal várják kedves vásárlóikat, mint a Click & Collect szolgáltatás, a shopra szabott különleges akciók, a hiteles szakmai szaktanácsadás vagy az ingyenes parkoló. Ideális fizetési lehetőségeket is kínálnak, hiszen a készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőségek mellett az ügyfelek átutalással is kiegyenlíthetik számlájukat. A nyitvatartási idő kedvez azoknak, akik még a napi munkavégzés előtt szeretnék elintézni a szükséges eszközök beszerzését.

©2023 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés