VÁLLALAT

Nyíregyházán nyitotta meg legújabb szaküzletét a Würth

hétfő, 22 november 2021 06:50 Írta

A Würth Shophálózat 2021. november 18-án nyitotta meg új üzletét Nyíregyházán. A nyitás alkalmából termékbemutatókkal és különleges akciókkal várták az érdeklődőket.

2021.november 18-án Nyíregyházán a Debreceni út 256. szám alatt nyitotta meg kapuit a legújabb Würth Shop, ahol a szomorkás idő ellenére is egész nap nagy volt az érdeklődés. Az országos shophálózat 16. tagja 400 m2 eladótérrel és közel 2900 féle termékkel várja a vásárlókat, akik hétfőtől péntekig élvezhetik a széles termékkínálatot és a shopok nyújtotta előnyöket.

A Würth Shopok elsősorban az építőiparban, faiparban, autóiparban és fémiparban dolgozó kis- és középvállalkozások alapanyag és szereléstechnikai termékek iránti igényét elégítik ki.

A minőség, a széles választék, a szaküzletekre szabott különleges akciók és a hiteles szakmai tanácsadás mellett a shophálózat
Click & Collect szolgáltatást és rugalmas fizetési lehetőséget is biztosít vásárlói számára.  A nyitvatartási idő kedvez azoknak, akik még a napi munkavégzés előtt szeretnék elintézni a szükséges eszközök beszerzését; a nyíregyházi üzlet hétfőtől csütörtökig 7-17 óráig, pénteken 7-14:30-ig tart nyitva.

©2023 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés