VÁLLALAT

A Würth az Euroskills Budapest 2018 szakma és esemény szponzora

kedd, 31 július 2018 09:01

A Würth Szereléstechnika Kft. és az EuroSkills Budapest 2018 szervezője, a Skillstar 2018 Nonprofit Kft. kedden aláírta a két cég által kötött szponzorációs szerződést. Ezzel a Würth a szeptemberben Budapesten megrendezendő EuroSkills, - a fiatal szakemberek európai versenyének - szakma és esemény szponzora lett.

Idén a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szakmai támogatásával Budapest ad otthont a kétévente megrendezett megméretésnek, mely a WordSkills, a „szakmák olimpiájának” is nevezett világversenyek európai változata. A rendezvényen 28 ország közel 600 versenyzője, előreláthatóan 40 különböző szakmában bizonyíthatja tudását, így a Würth számára kiváló lehetőség kínálkozik, hogy a szakemberképzést ily módon is támogassa. A szponzoráció keretében kínálatából termékeket és eszközöket biztosít a versenyre, emellett folyamatos innovációkkal segíti az egyes szakmák képzéseit.

A Würth az esemény szponzori támogatása mellett a villanyszerelő, a víz, gáz, fűtésszerelő, az épületasztalos vagy a bútorasztalos és nehézgép szerelő szakmák támogatója, stratégiai valamint főszponzora.

A szakmák Európa-bajnokságának is nevezett EuroSkills versenyre való jelentkezést ebben az évben hatalmas hazai érdeklődés övezte, mivel a Közép-Kelet Európai országok közül elsőként Magyarország rendezi meg a szakmai versenyt, így a magyar versenyzők Budapesten mérhetik össze a nemzetközi mezőnnyel szakmai tudásukat és képességeiket. Az esemény jelentőségét növeli, hogy az EuroSkills idén ünnepli 10. évfordulóját.

„A termékgyártói oldalon tapasztalható innovációs trendek mellett kiemelt hangsúlyt kell fektetni a fiatal generáció szakmai képzésére, fontos, hogy a fejlesztések és a képzés kéz a kézben járjon. Megtiszteltetés, hogy részesei lehetünk ennek a rangos eseménynek ahol a jövő szakemberei találkozhatnak a jelenlegi szakmai kínálattal és igényekkel.” – ezt Tari László, a Würth Szereléstechnika Kft. ügyvezetője mondta el a szerződés aláírásának alkalmából.

A vállalat elkötelezettsége és a WorldSkills Europe nemzetközi nonprofit szervezet missziója ugyanazt a célt szolgálja; a szakértelem értékének és szakemberek elismertségének növelését, a minőségi szakmunka és szakképzés népszerűsítésével.

Az eseményről bővebb információt az Euroskills weboldalán találhat: http://www.euroskills2018.com/hu 

©2020 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés