TERMÉKEK

Rend a lelke mindennek

kedd, 11 szeptember 2018 12:40 Írta

A rendezettség a gyors és hatékony munkavégzés alapfeltétele. Magas minőségű szivacsbetéteink segítségével a szükséges szerszámkészleteket úgy tudja rendszerezni, hogy azok könnyen és gyorsan hozzáférhetőek legyenek.

Milyen előnyöket jelentenek Önnek a Würth szivacstálcás szerszámkészletei?

  • a szivacsmodulok fiókokban történő elrendezését egyéni igényeinek megfelelően alakíthatja
  • szerszámait biztonságosan tárolhatja
  • a készleteit gyorsan ellenőrizheti
  • a készlet minden darabját könnyedén kezelheti
  • időt takaríthat meg

Moduláris tálca kialakítás

A szivacsmodulok a szerszámkészletekhez igazodva egymással szabadon kombinálhatók. Nem kell olyan összeállítást vásárolnia, amelyben olyan szerszámkészletek találhatók, melyekre nincs is szüksége, így elkerülhető a szerszámok felesleges felhalmozása.

tálca méretek

Rendezettség és biztonság

A szivacsbetéteknek köszönhetően a szerszámok rendezetten tárolhatók. (1. ábra) A két színű szivacsbetét felszíne fekete, alsó rétege piros színű. Az élénk piros színnek köszönhetően könnyen észrevehető, ha hiányzik egy szerszám, így mindig minden a helyére kerül. Egy rendezett, jól felszerelt szerszámkocsival elkerülhető a felesleges keresgélés és idegeskedés, munkafolyamatait gyorsabbá és biztonságosabbá teheti.

1. ábra

 

A lényeg a részletekben rejlik

A szivacsbetét tartalmát biztosan tartja és garantálja a szerszámokhoz való könnyű hozzáférést. Kialakítása nagy méretű fogási lehetőséget ad a szerszámok könnyebb kivételéért, visszahelyezéséért. (2. ábra)

2. ábra

A szivacsbetét magas minőségű anyagból készül, könnyű és rugalmas. Tartósan ellenáll olajnak, nedvességnek, vegyi anyagoknak.

Alkalmazása további lehetőségeket is rejt magában. Nem csak szerszámkocsiban használhatók, hanem más tárolórendszerekkel is kompatibilis, például a Würth ORSY rendszereiben is elhelyezheti.

A Würth kínálata több mint 50 szivacstálcás szerszámkészletet tartalmaz, amelyek köre folyamatosan bővül. Válassza ki az Önnek megfelelő készleteket, és alakítsa ki saját elképzelései szerint  szerszámkocsija fiókjainak elrendezését! Mi segítünk Önnek:  Toolsystem

©2020 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés