TERMÉKEK

Lássuk a Würth NEON termékcsaládot!

kedd, 21 január 2020 13:48 Írta

Csökkent látási viszonyok mellett, különösen rossz időben az ember szinte láthatatlanná válik. Közutak mentén vagy akár egy építkezésen a biztonságosabb munkavégzés érdekében elengedhetetlen a láthatósági munkaruházat viselete. A Würth NEON kollekciója a célszerűség és biztonság mellett kényelmes viseletet is nyújt.

Akár éjjel, akár nappal, az EN 20471 tanúsítvánnyal rendelkező NEON termékek a szegmentált LOXY® csíkoknak köszönhetően teljes körű láthatóságot garantálnak. Az EN 20471 tanúsítvány a láthatósági munkaruházatokkal szemben támasztott minimális követelményszintet szabályozza.

Hogyan működik a láthatósági védelem?

Nappal fluoreszkáló festék, éjszaka a beillesztett fényvisszaverő csíkok segítségével biztosít bármilyen látási viszonyok között a Würth NEON termékcsaládja 360° láthatóságot. Azt, hogy az adott ruházat milyen osztályhoz tartozik a fluoreszkáló és fényvisszaverő anyag négyzetméterben megadott felülete határozza meg. Így a láthatósági ruházatot védelmi szintjének megfelelően 3 osztályba soroljuk.


Miért jó választás a MODYF NEON termékcsalád?FONTOS TUDNIVALÓK

  • A láthatósági nadrágokat tilos rövidebbre vágni, mivel az első fényvisszaverő csík alsó szintje meg van határozva, és ez része az
    EN 20471 szabványnak.
  • A munkavédelmi ruházatot mindig hiánytalanul kell viselni! Ha felhajtja a nadrág szárát vagy nem veszi fel a kabátot, azzal veszélynek teszi ki magát.
  • A láthatósági ruháknál meg van határozva, hogy hányszor lehet maximum kimosni. A címkéről tudja leolvasni az adott mosási ciklusok számát.
  • Vannak olyan ruhadarabok, amiket összepárosítva még magasabb biztonsági osztályt érhetünk el. Ez attól függ, hogy mekkora együtt a látható felület mérete. Láthatósági védőruházatok esetében a legmagasabb biztonsági osztály, ami elérhető az a 3. osztály.
    Ez például a következőt jelenti: a kabát 2. osztályú + nadrág 2. osztályú = a kettő (a nadrág és a kabát) együtt viselve 3. osztályú.

Próbálja fel termékeinket shopjainkban!

Keresse katalógusunkban a NEON termékcsaládot a 47-48. oldalon: 

©2020 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés