TERMÉKEK

Ahol a funkció és a design találkozik - ORSY® System koffer

péntek, 30 március 2018 07:06

„A forma kövesse a funkciót“ – ez a termék design egyik alapelve. Az ORSY® System koffer nem csak esztétikus, hanem praktikus is. Ezt a tényt a 2017-ben elnyert három design-díj is bizonyítja. 

Előnyök, amelyek a nemzetközi zsűrit is meggyőzték:

1. Egyszerűen összekapcsolhatók
A System kofferek egyszerűen egymáshoz kapcsolhatók, így könnyen és biztonságosan hordozhatók. Akár egymás tetejére is helyezhetjük őket – a tartólábakkal lazán egymásra állíthatók a kofferek, de stabilan össze is kapcsolhatók.

2. Nem a méret számít
Több méretben kapható, különböző habszivacs és műanyag betétekkel, elválasztó elemekkel, rekeszekkel is ellátható egyéni igényeinek megfelelően.

3. Sok hely sok funkcióval
Egységes belső felülete és tágas rakodótere valóságos funkcionális mesterművé teszi az ORSY® System koffert. A kofferfedél bemélyedése apró alkatrészek, pl. bithegyek vagy csavarok tárolására szolgál.

4. Ellenálló és tartós
Ellenálló és hosszú élettartamú: a System koffer karcmentes, hőre keményedő műanyagból készül. Ezáltal ellenálló az olajjal, zsírral, hővel és időjárási tényezőkkel, valamint az anyagöregedéssel szemben.

5. Biztos fogás, jó zárhatóság
Két, az ujjak formájához alakított zár gondoskodik a biztonságos és egyszerű zárásról és nyitásról. Az elülső oldalán lévő fogantyú gond nélkül bírja a megterhelést 60 kg súlyig. Az alján található lágy betét ergonomikus, széles fogófelületet biztosít.

6. Mindig rugalmasan
A különböző méretű rekeszek gondoskodnak a rendről a System kofferben. Az áttetsző fedél rácsos szerkezete a helyükön tartja a rekeszeket a kofferben, és megakadályozza, hogy tartalmuk összekeveredjen. A koffer tartozékok egységes méretűek, és egyszerűen kombinálhatók. Attól függően, hogy hol van rájuk szükség, áthelyezhetők a kofferből a szerszámkocsiba, a tároló szekrénybe, vagy az ORSYmobil® Járműberendezésbe.

7. Koffer cserebere
A System kofferek nagyfokú mobilitást biztosítanak. Jól passzolnak az ORSY® polcrendszerekbe, az ORSY BULL® mobil tárolórendszerekbe, vagy a koffer tároló szekrénybe.
Bővebb információért tekintse meg ORSY® System koffer katalógusunkat ide kattintva!

Red Dot Design Award díj
"A kiválóan kidolgozott ORSY® System kofferek moduláris kialakítási koncepciójukkal győztek meg minket, mert sokoldalúak és az egyéni igényekhez igazodnak“ - hangzott a zsűri indoklása. A Red Dot Design Award díj eredete 1955-re nyúlik vissza, három fő területen adományozzák: termék design, kommunikációs design és design koncepció. Ez a díj sokak által áhított bizonyítéka a kiváló rendszerkialakításnak. Büszkék vagyunk a termék kategóriában elnyert díjra.

 

IF díj
Az Industrie Forum Design díjat 1954 óta, évente ítélik oda a termék-kialakítás terén nyújtott kimagasló teljesítményért. A nemzetközi zsűri az ORSY® System koffer rugalmas kialakításával indokolta döntését, mely a maga nemében egyedülálló a piacon. A rendszer egyes elemei szabadon variálhatók egymás között, ezzel segítve a hatékony munkavégzést. A zsűri külön méltatta azt a működési elvet, amiben a Würth- design a funkcionalitást támogatja. 

German Design díj
A German Design díj szintén olyan termékeket, valamint azok előállítóit és megalkotóit tünteti ki, akik legfőképpen a német gazdaság terén iránymutatók. A díj tekintélyes nemzetközi összetételű zsűri segítségével fedezi fel, és mutatja be az egyedülálló konstrukciós trendeket, ezáltal kívánja előmozdítani a designorientált gazdaságot. Jelen díj esetében is meggyőzőnek bizonyult az ORSY® világ egyedülálló rendszerfilozófiája, amelyhez átgondolt, modern design és magas komfort is párosul.

Az ORSY® több mint 40 éve kínál rendszer szintű termékeket és megoldási javaslatokat. Az ORSY® rendszereket a jól átgondolt részletek és az egymásba kapcsolódó elemek teszik nélkülözhetetlenné a hatékony munkavégzéshez. Teljes körű megoldásokat nyújt a System kofferektől a munkapadokon át a gépjárműberendezésig, valamint a raktározás területén. 

Az ORSY®-val a felhasználó olyan, minden gyakorlati célnak megfelelő logisztikai koncepció birtokába kerül, ami egy sor előnyhöz juttatja: időt spórol az anyagbeszerzésen, csökkenti annak kockázatát, hogy egy-egy kisebb egység miatt egy egész üzem álljon. Ezen kívül az egyes munkalépéseket is hatékonyabban alakíthatja, a raktározástól a szállításon át a helyszíni munkákig. Az ORSY® termékekről bővebb információt weboldalunkon talál.

Ez a cikk először a Würth Németország Online Magazinban jelent meg
Forrás: https://www.wuerth.de/web/de/awkg/services_link/content_31809.php

©2023 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés