VIDEÓK

Würth naptár 2018

kedd, 06 március 2018 15:04 Írta

1984-ben jelent meg az első Würth lányos naptár, ám ekkor még csupán pár ezer darabot nyomtattak belőle a kiemelt ügyfelek és a munkatársak számára. A naptárnak, akárcsak a kalapácsnak és a csavarhúzónak kiszoríthatatlan helye lett a műhelyekben. A naptár jelenleg ikonikus, és nagyon népszerű.

 

A naptárfotók idilli környezetben, paradicsomi strandokon készülnek, a modellek bikinit vagy fürdőruhát viselnek, és szemet kápráztatóak, akárcsak a férfimagazinok belső oldalain. Pályája csúcsán, 1999-ben Claudia Schiffer mosolygott februárban, májusban, augusztusban és októberben is a Würth naptárról, és ezzel ő volt a naptár első világhírű modellje. Őt olyan lélegzetelállító topmodellek követték, mint Heidi Klum, Naomi Campbell, Laetitia Casta, Alessandra Ambrosio vagy Karolina Kurkova.

A naptárak fotóit évek óta Stephan Würth, a New Yorkban élő fotográfus jegyzi. Stephan Würth elismert fotós és ugyanazt a friss szemléletet hozta a naptárfotókba, amelyet a legnagyobb magazinok (Vogue, Playboy és GQ) fotózásain is képvisel.

 Az idei anyag összeállítására az egzotikus Bahama-szigeteken került sor, és itt látható a munkálatokról készült werkfilm.

Több cikk ebből a kategóriából: 3 komponensű csavarhúzók »
©2023 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés