VÁLLALAT

WORKOUT WEEK 2021

hétfő, 12 április 2021 12:40 Írta

A vállalat az idei évben Würth Úr 86. születésnapja (április 20.) tiszteletére két „Reinhold Würth Limited Edition” exkluzív ajánlatot adott ki: az 50 részes szerszámkoffert, valamint a ½”-os 40–200 Nm nyomatékkulcsot. A limitált szériás különlegességeket Reinhold Würth aláírása teszi teljesen egyedivé.


Minden év áprilisában világszerte a Würth leányvállalatainál, Reinhold Würth születésnapját ünnepelve a belsős munkatársak az értékesítésben dolgozó kollégákkal közösen látogatják meg az üzleti partnereket. Ezt a hetet nevezik a vállalaton belül Workout-hétnek.
2021-ben a világban kialakult helyzethez alkalmazkodva az együtt utazások elmaradnak. A Workout-hét filozófiájának azonban számos eleme megvalósul és 2021-ban is igazi különlegességekkel lepjük meg Partnereinket.

REINHOLD WÜRTH ALÁÍRÁSÁVAL ELLÁTOTT LIMITÁLT KIADÁSÚ TERMÉKEK

A Würth „Limited Edition” készletek ékes bizonyítékai annak, hogy a szerszámok nem csak hasznos eszközei, de megszépítői is lehetnek a munkának. Ebben az évben a „Limited Edition” termékei nem csupán attól különlegesek, hogy kitűnő minőségű alapanyagokból, precíz kidolgozással készültek, hanem kifinomultak és elegáns megjelenésük is egyedivé teszi ezeket a termékeket.

 

50 darabos szerszámkoffer

A Würth új szerszámkoffert kínál a műhelyben végzett javításokhoz. A koffer tartalmaz többek között egy állítható villáskulcsot, egy vágókést, egy kombinált és csőrös fogót, egy mérőszalagot és egy kalapácsot. Ezeken felül található még benne 16 bitfej és egy bitfej-tartó, valamint különböző méretű gömbfejű imbuszkulcsok is. A készlethez tartozik továbbá egy ¼”-os racsni, hosszabbító és ¼”-os dugókulcsok. Minden szerszámunk kiváló minőségű, rozsdamentes anyagból készült.

A kofferbe beépített kétszínű műanyag foglalatok szorosan rögzítik a szerszámokat, így azok mindig biztonságosan a helyükön maradnak. A legdöcögősebb utakon sem rázódnak ki a helyükről. Ugyanakkor a műanyag burkolat könnyen áttekinthető, és minden szerszámhoz egyszerű hozzáférést biztosít. A különböző szerszámok jól átgondolt elrendezésével egy rendkívül ellenálló, kompakt koffert hoztunk létre, kiváló minőségű alumíniumcsuklós zárakkal.

 

½”-os 40–200 Nm limitált kiadású nyomatékkulcs Reinhold Würth aláírásával

A Würth legújabb nyomatékkulcsa könnyen leolvasható, kettős skálával rendelkezik, amelyen a Nm és fontláb mértékegységek is megtalálhatók. Mi több, a mikrométeres pontosságú skálának köszönhetően a kívánt nyomaték igen precízen, 1 Nm-es pontossággal beállítható. A kulcshoz egy gombafej típusú irányváltós négyszögletes elem is tartozik, amely mindkét irányból beilleszthető a nyomatékkulcsba. Ezzel a szerszám az óramutató járásával megegyező, illetve azzal ellentétes irányban is megszorítható. A különleges kialakítású, peremes fogantyú megakadályozza a szerszám megcsúszását, így a sérülést is. A nyomatékkulcs biztonsági záróelemmel is fel van szerelve: a szerszám nyomatékát csak a záróelem nyitott állapotában lehet átállítani. Az eszköz a DIN EN ISO 6789:2017 szabvány értelmében II. kategóriába sorolt szerszámnak minősül, és kalibrációs tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

2021.április 19-től, a Workout Week keretein belül keresse értékesítési munkatársainknál a limitált szériás termékeket!

A Würth minden eladott termék után két eurót adományoz egy nemzetközi nonprofit szervezetnek.
 

©2024 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés