VÁLLALAT

Újabb mérföldkő a Würth Shopok életében

szerda, 31 március 2021 08:32 Írta

A Würth Szereléstechnika Kft. 15. Würth Shopját Gyöngyösön, a Pesti út 95. szám alatt nyitotta meg 2021 márciusában, az új koncepciónak megfelelő elegáns és egységes külső megjelenéssel és belső elrendezéssel.  A 300 négyzetméteres önkiszolgáló szaküzletben közel 3000 féle árucikk közül választhatnak a vásárlók.

A Würth Szereléstechnika Kft. a cégcsoportra jellemző, többcsatornás értékesítési stratégiájának részeként – az üzletkötői, shop és az elektronikus kereskedelem területén – az idei évben is folyamatos beruházásokkal bővíti shophálózatát.

Ennek részeként a vállalat évek óta nyitja az ország különböző részein a vevőket közvetlenül kiszolgáló egységeit, a Würth Shopokat. A cég hosszú távú elképzelései szerint az országban 2025-re 25 kereskedés révén jut el azon cél teljesítéséhez, hogy a vásárlók az ország bármely pontjáról legfeljebb 25 perc alatt elérjenek egy Würth Shopot.

Az alapvetően személyes kapcsolatokon alapuló értékesítési rendszert kiegészítő shophálózat elsősorban az építőiparban, faiparban, autóiparban és fémiparban dolgozó kis- és középvállalkozások alapanyag és szereléstechnikai termékek iránti igényét elégítik ki. Ezek a modern szereléstechnikai üzletek olyan plusz szolgáltatásokkal várják kedves vásárlóikat, mint a Click & Collect szolgáltatás, a shopra szabott különleges akciók, a hiteles szakmai szaktanácsadás vagy az ingyenes parkoló. Rugalmas fizetési lehetőségeket is kínálnak, hiszen a készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőségek mellett az ügyfelek átutalással is kiegyenlíthetik számlájukat. A nyitvatartási idő kedvez azoknak, akik még a napi munkavégzés előtt szeretnék elintézni a szükséges eszközök beszerzését; a gyöngyösi üzlet hétköznap 7-17 óráig tart nyitva.

 

 

 

 

 

©2023 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés