VÁLLALAT

Megújult a Würth Industrie Magyarország weboldala - interjú Dávid András divízióvezetővel

csütörtök, 27 augusztus 2020 08:02 Írta

 

  • Mi ösztönözte a megújulást, ez egy tudatos időzítés volt?

Már korábban is felmerült, hogy időszerű lenne az Industrie weboldalát frissíteni, hiszen rengeteg új szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére, amelyek korábban még nem szerepeltek a www.wuerth-industrie.hu-n. Ugyanakkor a koronavírus-járvány is alkalmat kínált, miután ügyfeleinktől egyre nagyobb számban kapunk megkereséseket a kötőelemeket érintő beszerzések, folyamatok optimalizálására, amelyek fő céljaként a költségek és a beszállítók számának csökkentését jelölik meg.

  • Miért is igényel ez a divízió saját honlapot?

A Würth Industrie a Würth cégcsoport C-termékekre -azaz főként kötőelemekre és egyéb gyártáshoz szükséges apró, de nagy mennyiségben felhasznált termékekre- és az ezekhez szükséges professzionális szolgáltatásokra specializálódott szervezeti egysége. Mivel profilunk egy kicsit eltér a hagyományos würthös termékektől, valamint szervezetileg is elkülönülünk más osztályoktól, célszerű a kínálatunkat is saját weboldalon megjeleníteni.

  • Az új megjelenés német mintára készült a magyar normákkal kiegészülve?

Igen, így van. A magyar oldalt is a jól bevált német weboldal mintájára alakítottuk ki, természetesen aktualizálva, illetve hozzáigazítva a magyar kínálathoz és igényekhez. Bízunk benne, hogy ezzel a friss, újszerű megjelenéssel a lehető legjobban segítjük majd meglévő és új ügyfeleink igényeit.

  • Kérlek, ismertesd röviden a Würth Industrie Magyarország tevékenységét!

Üzletágunk fő tevékenysége a gyártásba történő közvetlen kötőelem beszállítás, melyhez a partner tevékenységét segítő logisztikai szolgáltatásokat is kínálunk (7 féle KANBAN rendszer, köztük 6 féle RFID, ORSY rendszerek és sok más). A Würth sokoldalú logisztikai rendszere megkönnyíti a gyártáshoz használt anyagok beszerzését, és ellátási szolgáltatásai jelentősen hozzájárulnak a termelékenység növeléséhez. A Würth Industrie megoldásai segítenek a raktározási és beszállítási idők csökkentésében, valamint a teljes beszerzési folyamat racionalizálásában. 2020. január óta a kötőelemeken túl már karbantartási- és segédanyagok, munkavédelmi és vegyi termékek, gépek, szerszámok, azaz a Würth teljes termékkínálata is elérhető az Industrie üzletág ügyfelei számára. Sőt, a fenti termékeket széleskörű szolgáltatásokkal kínáljuk ügyfeleink számára (termékautomaták, ORSY rendszerek, Refillo rendszerek).

  • Csupán csak a külső változott vagy tartalmában és struktúrájában is gazdagodott az oldal?

Egy teljesen új weboldalt „építettünk”, azaz mind külsejében, mind tartalmában új a jelenlegi oldal.

  • Milyen felhasználóbarát megoldásokkal találkozhatnak az oldalra látogatók?

A hasznos információk mellett képekkel, grafikonokkal, táblázatokkal is gazdagodott a tartalom. Emellett kreatív videók is színesítik a megújult weboldalt, amelyek angol nyelvűek ugyan, de magyar felirattal láttuk el a könnyebb érthetőség érdekében. Ezen felül területi felosztásban értékesítő kollégáink közvetlen elérhetőségét is feltüntettük, hogy ügyfeleink még könnyebben tudjanak velünk kapcsolatba lépni. De az általános kérdésekben természetesen a központi elérhetőségeinken is örömmel állunk az érdeklődők szolgálatára.

  • Milyen egyéb fontos, eddig nem kommunikált információkat tartalmaz az új honlap?

A teljesség igénye nélkül kiemelnék néhány olyan újdonságot, mint például a Kanban-rendszereinkre vonatkozó mindennemű információk a ládák méretétől kezdve a különböző RFID rendszereink részletes ismertetéséig, vagy az e-procurement-nek nevezett rendszer, amely az áruk digitális adatcserén keresztüli beszerzését jelenti. Olvashatnak továbbá a Németországban található logisztikai központunkról is az érdeklődők, sőt akár 3D-s túrát is tehetnek ott egy videó segítségével.

  • Neked melyik újdonság a kedvenced az oldalon, ha van ilyen?

Egyik személyes kedvencem a „Hatékonysági kalkulátor”, melynek segítségével mindenki magának tudja kiszámolni, hogy mekkora megtakarítást jelentene számára valamely Würth rendszer alkalmazása. Ez egy pozitív értelemben elképesztő és ugyanakkor meggyőző adat is.

  • Várhatók még további funkciók, újdonságok az oldalon?

Igen, terveink szerint rendszeresen frissítjük, modernizáljuk a felületet. Ezen felül a karbantartási- és segédanyagok, valamint munkavédelmi termékek és az ezekhez szervesen kapcsolódó termékautomaták is hamarosan megtalálhatóak lesznek az oldalon. Emellett számtalan érdekességgel is készülünk tesztlaborunkról, 3D nyomtatásról és további meglepetésekről, csak hogy kicsit felcsigázzam az érdeklődést. Mindemellett nyereményjátékot is tervezünk, szóval mindenképpen érdemes az oldalra rendszeresen ellátogatni.

©2023 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés