VÁLLALAT

A Würth a 2021-es FIS északisí-világbajnokság főszponzora

kedd, 23 február 2021 13:03 Írta

2021. február 23-tól március 7-ig Oberstdorfban rendezik meg a FIS Északisí-világbajnokságot, amelyen sífutás, síugrás és északi összetett sportágakban osztanak érmeket. A Würth a világbajnokságon nem csupán a Német Síszövetség partnereként van jelen, hanem a téli sportok ezen fő eseményének főszponzoraként és hivatalos beszállítójaként is képviselteti magát.

 

A Würth már 2002 óta a téli sportok elkötelezett támogatója. Újra és újra lebilincsel bennünket az emberi teljesítmény és a technika összjátéka. Ezt az összjátékot az oberstdorfi FIS Északisí-világbajnokságon is különösen magas színvonalon csodálhatjuk majd. Ezért is szolgál nagy örömünkre, hogy első alkalommal lehetünk szponzora egy ilyen nagyszabású téli sporteseménynek, és termékeinkkel közvetlenül a helyszínen nyújthatunk támogatást.

Dieter Münch, az Adolf Würth GmbH & Co. KG vezetőségének tagja


A 2021. évi FIS Északisí-Világbajnokság főszponzoraként a Würth az északi kombináció kivételével minden síugrószámnál előkelő helyen lesz majd látható a rajt hátfalánál és a kijáratnál is. Ezenkívül a Würth logó megjelenik néhány kiválasztott rajtszámon, valamint minden versenyen a reklámtáblákon is. A társaság ebben állapodott meg az Infronttal, a FIS Északisí-világbajnokság kizárólagos értékesítőjével.

 

Mindez azt mutatja, hogy ez a rendezvény, és a téli sportok egésze továbbra is vonzó ajánlatot képvisel a top-márkák körében. A Würth valódi értéknek tekinti, hogy márkanevét a téli sportszezon csúcsrendezvényeinek egyikével kapcsolja össze, és meggyőződésünk, hogy profitálni is fog ebből a lehetőségből.

Michael Witta, az Infront Marketing Sales divíziójának alelnök

 

A Würth, mint a 2021. évi FIS Északisí-Világbajnokság hivatalos beszállítója, már a világbajnokság kezdete előtt is támogatta a versenyek megszervezését. A versenyszakaszok kiépítésénél, a sífutópályák biztonsági munkálatainál, valamint a tribünök és a versenyterületen a szükséges infrastruktúra kiépítésénél a Würth termékeit és szolgáltatásait is igénybe vették a szervezők.

A síugró stadion és sífutó stadion közelében egy-egy Würth építőipari-konténert állítottak fel. Ezekben a helyi raktárakban, amelyek külsőre egy konténerre emlékeztetnek, a Würth pontosan ott bocsát rendelkezésre anyagokat, munkavédelmi eszközöket, gépeket és szerszámokat, ahol azokra szükség van, ezzel biztosítva a helyszínen a pályamunkások és szerelők rövid elérési útjait.

 

Az építőipari konténereknek köszönhetően a pályamunkások számára biztosított a folyamatos és azonnali anyagellátás. Ez óriási könnyebbséget jelent a munkavégzés során!

Moritz Becker-Schwarz, az Oberstdorf GmbH ügyvezetője

  

Forrás: https://news.wuerth.com/de/wuerth-ist-hauptsponsor-der-fis-nordischen-ski-weltmeisterschaften-2021/

 

 

 

©2023 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés