TERMÉKEK

Vigyázzon egészségére - öltözzön rétegesen!

szerda, 21 október 2020 12:41 Írta

Beköszöntött az ősz, de a munka megy tovább. Odakint, a hűvös, nyirkos időben kell dolgoznia? Nincs kedve annyi réteget magára ölteni, hogy már mozdulni se tudjon? A szabad mozgás érdekében inkább tűri, hogy egy kicsit fázzon, ami könnyen megfázáshoz is vezethet? Egy vékony aláöltözet a leghidegebb időben is gondoskodik a megfelelő hőérzet fenntartásáról a nyaktól egészen a bokáig.

Bár ezek a ruhadarabok nem klasszikus munkaruhák, mégis nehezen elképzelhetők nélkülük a dolgos mindennapok. A MODYF aláöltözők ideális hőérzetet biztosítanak, ugyanakkor a nedvesség elvezetésről is gondoskodnak, így garantálva az egész napos kényelmet akkor is, ha kemény fizikai munkát végez.

A BASIC funkcionális aláöltözet antibakteriális kezeléssel készült, az innovatív anyag megakadályozza a kellemetlen testszagot okozó baktériumok elszaporodását. A testet szárazon és melegen tartja. A hosszú ujjú felső és a jégeralsó is rugalmas anyagból készült. Az álaöltözetet a varrásnélküli technológia teszi még kényelmesebbé.

A PRO funkcionális aláöltözet, mint egy második bőr simul rá a testre, ezzel maximális mozgásszabadságot és kényelmet biztosítva. A Flex Fit zónák a mozgásszabadságot új szintre emelik. A technológia tökéletes illeszkedést biztosít a derék részen, a háton és a térden is. A hideg elleni védelmi zónák megakadályozzák, hogy az érzékeny mellkasi részeken hőhidak alakuljanak ki.

A dolgos mindennapok mellett kellemes és meleg kiegészítői lehetnek téli sportöltözetének de akár kiránduláshoz is tökéletes társ. A rugalmas anyagból készült szett kiváló mozgásszabadságot biztosít minden helyzetben, formatartásról és tökéletes illeszkedésről gondoskodik. Az antibakteriális rendszer állandó friss, száraz érzést biztosít. A természetes ezüstsó hatékonyan és megbízhatóan semlegesíti az izzadtságszagot.

Az Önnek legideálisabb modell kiválasztásáért további információkért látogasson el Online Shopunkba vagy Würth Shopjaink egyikébe!

MINŐSÉG ÉS KÉNYELEM MUNKAVÉGZÉS KÖZBEN IS – WÜRTHMODYF

 

©2024 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés