TERMÉKEK

Praktikus kiegészítők a hideg napokra

hétfő, 30 november 2020 06:34 Írta

A Würth MODYF sokféle praktikus kiegészítőt kínál. Cikkünkben a téli időszak fontos kiegészítőit vesszük górcső alá. A Modyf sapkák és sálak nem csak kitűnő minőségűek, de funkcionálisak és tele vannak újításokkal.

Egy jó kötött sapka véd a hideg és a szél kellemetlen hatásai ellen. Ezt a külső megjelenésében divatos bordázott kialakítású sapkát a kiváló hőtartó tulajdonságú Thinsulate bélése teszi igazán komfortos egésszé. 

 

 

Puha, kényelmes polár sapka. Anyaga könnyű, lélegző, nem nyeli el a nedvességet. A Thinsulate bélés tökéletes hőtartást biztosít. 

 

 

Ezzel a kötött sapkával könnyedén megteremtheti a szükséges láthatósági feltételeket az őszi/téli időszakban is. A sapka egyediségét a beleszőtt fényvisszaverő szálak adják, amelyek sötétben jobban láthatóvá teszik viselőjüket. Puha Thinsulate bélése optimális hőszigetelést biztosít hideg időben is. 


 

  

Ez a puha polar csősál hideg időben praktikus kiegészítője a mindennapoknak. A húzózsinórral állítható felső rész kívül rekeszti a hideg szelet. Felhasználása sokoldalú, hordható fejpántként, nyaksálként, de akár maszkként is funkcionálhat.

 

 

 

 

©2021 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés