TERMÉKEK

ORSY BULL – mobil megoldás profiknak

csütörtök, 20 május 2021 05:45 Írta

Dobozból és ládából sokféle van. Most azonban bemutatjuk Önnek a hihetetlenül stabil és különösen sokoldalú ORSY®BULL -t, a mobil megoldást profiknak. Egyszerű és könnyű összeszerelési lehetőségeinek köszönhetően nagyfokú változatosságot, a kiegészítőknek és tartozékoknak köszönhetően teljes mobilitást biztosít.

ORSY®BULL mobil tárolórendszer:

  • műhelyekbe, raktárakba, gyárakba -gyakorlatilag minden munkakörben és munkafolyamathoz használható
  • berendezésként szervizautókba
  • mobil műhelyként, vagy munkalappal kombinálva akár munkapadként is használható építkezéseken, külső munkaterületeken

A raktárban helyet takarít meg

Az ORSY®BULL ügyes raktározási rendszert tesz lehetővé: a rendszerdobozok egy komplett, felépíthető raktárat varázsolnak sok hellyel és hasznos részletekkel.

 

Praktikus minden műhelyben

Ha minden kézre áll, a munka szinte magától megy. Ezért az ORSY®BULL fiókos ládát az elöl nyitható ládával és egy erős munkalappal kombinálva egy praktikus munkapaddá alakíthatja.

ORSY®BULL kocsi, hogy minden gördülékenyen menjen 

Már elérhető az ORSY®BULL doboz mobil változata is. A masszív lemezacél keret és a kerekek segítségével könnyedén szerszámkocsivá alakíthatja a rendszert.

 


Optimális szervizautókhoz

Nincs többé felborult láda, nincs több hosszas keresgélés. Az ORSY®BULL dobozok használatával rengeteg átlátható rakodótérrel és több kényelemmel rendelkezik majd a be- és kipakolásnál.

 

Rugalmasság az építkezéseken

Nagyépítkezés vagy kisebb megbízás- vigye magával saját műhelyét, így szerszámai rögtön kéznél lesznek. Az összecsukható ORSY®BULL rendszerszállító kocsival a rendszerdobozokat, munkalapot könnyen szállíthatja.

 

Prospektusunkból részletesen tájékozódhat az 5-ös és 7-es sorozat négy praktikus variációiról: felül nyitható, oldalt nyitható, fiókos láda és kombinált láda.

 

©2023 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés