TERMÉKEK

Nem a ruha teszi az embert

csütörtök, 06 június 2019 06:03 Írta

„Nem a ruha teszi az embert!” – tartja a közmondás. Mégis egy jó megjelenésű munkásemberrel szemben valahogy nagyobb a bizodalmunk. Valójában miért ne lehetne egy munkaruha divatos? Most sokakban felmerülhet a kérdés, hogy egy divat posztot fognak olvasni, mikor egy munkaruhának az elsődleges célja, hogy védje testünket? És valóban, egy munkaruha legfontosabb funkciója a védelem. De miért kellene a minőségnek és a jó megjelenésnek külön utakon járniuk? Mára már a technika, a textilipari eljárások fejlődése lehetővé teszi, hogy e két ismérv egymás kiegészítőiként jelenjenek meg használóikon. Igazán pluszt akkor ad, ha a célszerűség és jó komfortérzet, kényelmes vagy akár divatos viselettel párosul.

Egy védőruha funkciója többféle is lehet: védi testünket, társulhat egy kis divattal és nem utolsó sorban képviselheti vállalkozását egy egységes megjelenést biztosítva. 

A Würth Modyf „Starline” kollekciójában minden évszakra megtalálhatja a megfelelő munka ruházatot a klasszikus nadrágtól a divatos rövidnadrágokig. 


STARLINE PLUS rövidnadrág – a nyári dolgos napokra 

Ez a modell sok apró részlettel van ellátva. Első és hátsó zsebek, mérőléctartó zseb, zárható oldalzseb. Egyszóval minden a praktikusság jegyében készült ezen a nadrágon. Anyagösszetétele (65% poliészter és 35% pamut) biztosítja a jó színtartósságot, illetve formatartósságot. Fényvisszaverő varrás díszíti elöl-hátul. A praktikus, rugalmas derékrész még jobb alátámasztást és kényelmet biztosít munka közben. A kényelem és a divatos darabok kedvelőinek lehet igazán ideális választás.

  mérőléctartó zseb   STARLINE PLUS rövidnadrág (M413 06. ...)   rugalmas derékrész

 

©2020 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés