TERMÉKEK

Kérjük a kezét!

hétfő, 08 július 2019 05:48

Modern, kényelmes – de ami a legfontosabb, a kézvédelem terén is csúcsterméknek számít a Tigerflex termékcsalád. Szerelési és gépészeti munkákhoz egyaránt tökéletes, így szervizekben, fuvarozáshoz, szállítási és raktározási feladatokhoz egyaránt nagyszerű társ.

 

  

A Tigerflex Plus védőkesztyű bőrbarát anyagból, varrásmentes kivitelben készül. Jól szellőzik, kényelmes viseletet jelent, egyben kimagaslóan jó fogást és akadálymentes munkavégzést biztosít.
Az átmeneti időjárási körülményekhez a legideálisabb megoldás a Tigerflex Cool, amelyre a termékcsalád valamennyi pozitív tulajdonsága jellemző, valamint hűvösebb időben is kényelmes munkavégzést biztosít.

  

 

 

A Tigerflex Cool Hi-Lite kialakítása mindenben megegyezik a Tigerflex Cooléval, ám színében feltűnően más, amely azok számára jelenthet komoly előnyt, akiknek a láthatóság is fontos szempont.  
A Tigerflex Thermo a Tigerflex termékcsalád legújabb tagja, amely kétrétegű kötött kialakítással teszi elviselhetőbbé viselői számára a téli időszakot és a nagy hideget.

Ez a cikk először a Würth Jubileumi Kiadványában jelent meg.

©2022 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés