TERMÉKEK

Egy egyszerű csavar nagyszerű tulajdonságokkal

hétfő, 21 október 2019 07:42 Írta

A WÜPOFAST forgácslapcsavarokat faanyagokban történő felhasználáshoz optimalizálták, általánosan használható bútorgyártásban. Ezek a kiváló teljesítményű csavarok könnyű és gyors csavarozást tesznek lehetővé. Ismerje meg a WÜPOFAST csavarok második generációs új családtagját, a WÜPOFAST 2.0-át!

A termék tökéletes fa felületekhez és vasalatokhoz. A csavar szárán kialakított marószár (5 mm-es átmérő, valamint 70 mm hossz felett) csökkenti a becsavarozáshoz, valamint besüllyesztéséhez szükséges erőt, ezzel kímélve a behajtószerszámot.

Ha közelebbről megvizsgálja ezeket a csavarokat, akkor a kis méretű csavarok (legfeljebb 35 mm hosszig) finom menettel rendelkeznek, ami a forgácslapon történő jobb rögzítést segíti. A nagyobb csavarok pedig (3,0-6,0 átmérőig és 35 mm hossztól) durva menettel, a gyors csavarozás érdekében.

A menet végigfut a hegyig. A tűhegy tulajdonságai sem elhanyagolhatók, hiszen ezek biztosítják az optimális érintkezést az alapanyaggal, ennek köszönhetően nem csúszik el a csavar.

Végül a PZ behajtásról: a piacon az egyik legelterjedtebb. Kiváló központosítást biztosít. Az eredmény egy abszolút pontos illesztés és továbbfejlesztett pontosított meghajtás.

 

©2020 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés