TERMÉKEK

Egészséges és biztonságos környezet a mezőgazdaságban

péntek, 25 január 2019 10:07 Írta

Általánosságban ma már mindenki elismeri a védőfelszerelések használatának jelentőségét, hiszen egy vállalkozás hatékony működéséhez alapvető fontosságú a munkavállalók biztonságának és egészségének védelme. A dolgozók biztonságának garantálása a munkáltató erkölcsi és jogi felelőssége. Ehhez első lépésként a munkahelyi veszélyeket kell feltérképezni és értékelni, majd a szükséges védelmi intézkedéseket megtenni.  

A vegyszerezésnél használt anyagok egyre szigorúbb szabályozás alá kerülnek. Ennek következménye a rendszeres munkvédelmi ellenőrzések kiterjesztése. A Würth számos, az EU-előírásoknak megfelelő minőségű, EC jelzéssel ellátott munkavédelmi felszerelést kínál a vegyszerezés időszakára is, és az ezt megelőző karbantartási munkákhoz. Hitelesített termékeink garanciát nyújtanak, hogy Ön megfelelő minőségű, a fizikai és kémiai behatásokkal szemben védelmet biztosító eszközökkel tudja kezelni az esetleges kockázatokat. Sőt, nem csak a minőséget vettük alapul, a kínálat összeállításánál ergonómiai kérdésekkel is foglalkoztunk. Gondoljunk bele, van, hogy egy dolgozónak akár több órán keresztül is viselnie kell a védőfelszerelést, így nem elhanyagolható kérdés, hogy az adott felszerelés mennyire kényelmes viselet. Ezért nem csak a védelemre, de a funkcionalitásra is több alternatívát kínálunk.

Vegyszerező katalógusunk segítséget nyújt a szakemberek számára a mezőgazdasági munkafolyamatokhoz kapcsolódó egyéni védőfelszerelések (kesztyűk, munkavédelmi cipők és csizmák, védőszemüvegek, arcvédők, füldugók, fejvédők, légzőkészülékek) áttekintéséhez, a szükséges optimális személyi védőfelszerelések kiválasztásához.

További minőségi védőfelszerelési megoldások széles kínálatával várjuk Online Shopunkon!

©2020 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés