VÁLLALAT

Würth díjak átadója

csütörtök, 01 augusztus 2019 11:09 Írta

A Reinhold és Carmen Würth Alapítványt 1991-ben hozta létre a Würth Szereléstechnika Kft. A vállalat számára kiemelkedő fontosságú, hogy a minőségi termékek mellett aktív részt vállaljon a hátrányos helyzetű csoportok megsegítésében. Az alapítvány
fő tevékenységei közé tartozik a szociálisan hátrányos helyzetű, de jól tanuló egyetemi és főiskolai hallgatók tanulásának ösztöndíjakkal történő segítése.

Horváth Fruzsinána és Vig Richárd

Az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karának 2019. évi nyári diplomaátadó ünnepségét július 12-én, a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban rendezték meg. A diplomaosztó keretein belül került sor a legjobb tanulmányi eredményért járó elismerő oklevél és az egyszeri, 100 ezer forint értékű pénzjutalom átadására. Horváth Fruzsinána,
a gépészmérnök szakon végzett hallgató Vig Richárdtól, a Würth Szereléstechnika Kft. marketing vezetőjétől vehette át a díjat.

 

 

A győri Széchenyi István Egyetemen egy nappal később került megrendezésre a műszaki karok diplomaosztó ünnepsége. Az esemény során több elismerés átadására is sort került. Több mint 300 végzős diák közül Szabó Veronika Anna gépészmérnök mesterszakos hallgató vehette át a Reinhold és Carmen Würth Alapítvány 2019. évi tanulmányi díját. Az alapítvány a Gépészmérnöki, Informatikai és Villamosmérnöki Kar legkiválóbbnak ítélt tanulmányi eredményű hallgatóját 100.000 Ft egyszeri összeggel jutalmazta. Az elismerést és a pénzösszeg mellé járó tárgyi ajándékot Dr. Horváth Sándor, az alapítvány elnöke adta át.

©2020 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés