VÁLLALAT

Már az ország 11 pontján – Würth Shophálózat

csütörtök, 07 november 2019 07:45 Írta

A vállalat 11 évvel ezelőtt indította útjára új értékesítési csatornáját, a Würth Shophálózatot. Az üzletlánc legújabb, egyúttal a 11. hazai tagja 2019. október 21-én nyitotta meg kapuit az érdeklődők előtt.

A főváros környéki hálózat új egysége Budapesten a XV. kerületi, Külső Fóti út 14. szám alatt található, az M3 és M0 autópályák közelében. A budaörsi, Bécsi út és a Hentes utca után ez a negyedik tagja a Pest megyei hálózatnak.

„A Würth Shopok célja, hogy a felmerülő igényeket gyorsan és hatékonyan tudják kiszolgálni. Ez az értékesítési csatorna lehetőséget nyújt arra, hogy az érdeklődők teljesebb képet kaphassanak széles termékpalettánkról és szolgáltatásainkról, illetve kiváló szakmai színteret jelentenek professzionális termékeink használat közbeni bemutatására is.” - mondta
Tari László ügyvezető igazgató a megnyitón.

 


A Fóti úti szereléstechnikai szaküzletben a kötőelemek széles választéka mellett a Würth által forgalmazott munkaruhák, kéziszerszámok, kisgépek és vegyi termékek is megtalálhatók. A 312 négyzetméteres önkiszolgáló szaküzletben közel 2600 féle árucikk közül választhatnak a vásárlók.
 

 

„Ez az első üzletünk, ahol a nyitó készlet már az úgynevezett standard szortimentre épül.  Németországi tapasztalatok és saját értékesítési eredményeink alapján újra gondoltuk üzleteink kínálatát. A jelenlegi alapkínálat az érintett értékesítő kollégák javaslatai és a környékbeli igények alapján kialakult regionális készlettel egészül ki. Megújult a teljes munkavédelmi terület is, ahol új termékelhelyezéssel, próbafülkék kihelyezésével segítjük vásárlóinkat a megfelelő munkavédelmi termékek kiválasztásában.” – számolt be a Külső Fóti úti üzlet fejlesztéseiről Borbély Krisztián a Würth Kft. shophálózatának koordinátora.

 

 

Az alapvetően személyes kapcsolatokon alapuló értékesítési rendszert kiegészítő shophálózat elsősorban az építőiparban, faiparban, autóiparban és fémiparban dolgozó kis- és középvállalkozások alapanyag és szereléstechnikai termékek iránti igényét elégítik ki. Ezek a modern szereléstechnikai üzletek olyan plusz szolgáltatásokkal várják kedves vásárlóikat, mint a Click & Collect szolgáltatás, a shopra szabott különleges akciók, a hiteles szakmai szaktanácsadás vagy az ingyenes parkoló. Ideális fizetési lehetőségeket is kínálnak, hiszen a készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőségek mellett az ügyfelek átutalással is kiegyenlíthetik számlájukat. A nyitvatartási idő kedvez azoknak, akik még a napi munkavégzés előtt szeretnék elintézni a szükséges eszközök beszerzését; a Külső Fóti úti üzlet reggel héttől délután ötig tart nyitva.

©2020 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés