VÁLLALAT

Legyen tulajdonosa egy limitált kiadású magazin csavarhúzónak!

hétfő, 16 április 2018 07:05 Írta

Reinhold Würth már a kezdetektől fogva aktív szerepet vállalt a családi üzlet működésében, apjától megtanulta, hogy a vevőkkel kialakított személyes kapcsolat elengedhetetlen. Ez ma is a Würth vállalati filozófiájának egyik alapköve. 

 

A Würth vállalati kultúrájának sajátossága az is, hogy nem csak az üzletkötők, hanem a központban dolgozó kollégák is több alkalommal meglátogatják a vevőket, hogy tudják mi történik a piacon, mire van szüksége a partnereknek.

Minden év áprilisában világszerte a Würth leányvállalatainál, Prof. Dr. h. c. mult. Reinhold Würth születésnapját ünnepelve a központban és az értékesítésben dolgozó kollégák közösen látogatják meg az üzleti partnereket. Ez az úgynevezett Workout Week.

A vállalat az idei évben Würth Úr 83. születésnapja tiszteletére egy limitált kiadású magazin csavarhúzót adott ki. A markolatból kihúzható, bitekkel feltöltött, forgatható magazin tárral rendelkező, limitált szériás különlegességet Reinhold Würth aláírása teszi teljesen egyedivé.

2018. április 23-tól, a Workout Week keretein belül keresse értékesítési munkatársainknál a limitált szériás magazin csavarhúzót!

Minden egyes eladott magazin csavarhúzó után a Würth egy Euróval támogat egy nemzetközi nonprofit szervezetet.

Néhány szó a termékről:

Limitált kiadású 14 db-os magazin csavarhúzó igényes kivitelben

Az exkluzív doboz tartalma: ultra vékony csavarhúzó praktikus övtáskával és 12 beilleszthető bittel. 2018. április 23-tól elérhető. 

  • Fekete, krómozott, mágnesezett szár
  • Kihúzható, forgatható magazin, mely lehetővé teszi a gyors bitcserét
  • Praktikus tépőzáras, övre akasztható tartó
  • Exkluzív kivitelű dobozban szállítva

Szállítási terjedelem: 

  • 1 x sliccelt bit 0.8 x 5.5 mm
  • Phillips bit: 1 x PH1, 1 x PH2, 1 x PH3
  • Hatlapú bit: 1 x 4 mm, 1 5 mm, 1 x 6 mm
  • TX bit: 1 x 10, 1 x 15, 1 x 20, 1 x 25, 1 x 30

©2020 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés