VÁLLALAT

Elegáns és egységes - Würth Shop nyílt Tatabányán

péntek, 29 május 2020 09:59 Írta

Május végén Tatabányán nyitotta meg 13. magyarországi shopját a Würth Szereléstechnika Kft. Októberben Zalaegerszegen, jövő januárban Gyöngyösön bővül a shophálózat – a most debütált új koncepciónak megfelelő elegáns és egységes külső megjelenéssel és belső elrendezéssel.  A 300 négyzetméteres önkiszolgáló szaküzletben közel 3000 féle árucikk közül választhatnak a vásárlók. 

Csapó Gergelytől, a shopok irányításáért is felelős operatív vezetőtől azt is megtudtuk, hogy hosszabb távú elképzelés szerint az országban 2025-re 25 kereskedés révén jutnak el azon cél teljesítéséhez, hogy a vásárlók az ország bármely pontjáról legfeljebb 25 perc alatt elérjenek egy Würth Shopot.

De hogy miért is érdemes felkeresni egy ilyen üzletet, arról Borbély Krisztiánt kérdeztük. A shop üzletág koordinátora szerint aligha véletlen, hogy átlagban a Würth minden második új ügyfele először valamely shop vendégeként került kapcsolatba a céggel és termékeivel. Jó tudni, hogy Magyarországon a Würth Shopok magánszemélyeknek is lehetőséget biztosítanak a vásárlásra – készpénzzel és bankkártyás fizetéssel egyaránt. Megoldható a shopban a ruházati termékek fel- és a gépek kipróbálása, de segítséget nyújtanak a gépgaranciális szolgáltatásban is. A shop előnyei között megemlítésre érdemes, hogy a Online-Shopon megrendelt termékek átvétele is megoldott – gyorsan és szállítási költség nélkül.

Utóbbi témához kapcsolódva Tóth Gábor beszélt arról az elképzelésről, mely szerint a shopok mellé úgynevezett csomagpontokat is telepítenének, hogy a nyitvatartási időn túl is megoldott legyen a megrendelt termékek átvétele. A régióvezető a közeljövő tervei után áttért a jelen aktuális témájára, a gazdaság járványhelyzet utáni újraindítására. Kiemelte: a Würth személyre szabott módon – win-win helyzetet előidézve – próbál segíteni vásárlóinak, legyen az részletfizetési ajánlat, gépbérleti szerződés, avagy konszignációs raktár létrehozása.

©2024 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés