VÁLLALAT

2019-ben is Superbrands díjazott a Würth Kft.

csütörtök, 29 augusztus 2019 11:24 Írta

A Brand Council független szervezet 1994-ben hozta létre a Superbrands programot, amely Magyarországon 2004 óta van jelen. Idén tizenötödik alkalommal díjazták a fogyasztói márkákat, tizenkettedik alkalommal az üzleti márkákat, s ez utóbbi kategóriában bizonyított ismét a Würth Szereléstechnika Kft.

A Superbrands a széles nagyközönség számára ismert, magas minőséget szimbolizáló védjegy. A Business Superbrands az üzleti szektor márkáinak legkiválóbbjait mutatja be, az elismerést már 90 ország kiemelkedő vállalatai kaphatják meg  A márkákat független szakmai zsűri választja ki, az elismerésre pályázni nem lehet.

A Würth több mint 30 éve van jelen Magyarországon és azóta folyamatosan azon dolgozunk, hogy a cég neve itthon is egyet jelentsen
a megbízható minőséggel. Büszkék vagyunk arra, hogy immár nyolcadik alkalommal nyertük el a Business Superbrands díjat. Mindez bizonyíték arra, hogy törekvéseink sikeresek és egyben ösztönzőerő is, hogy ezt a fejlődést fenntartsuk és vevőink elégedettségét a jövőben is megőrizzük. – mondta az elismerés kapcsán Tari László a Würth Szereléstechnika Kft. ügyvezető igazgatója.

©2020 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés