TERMÉKEK

Miért kifizetődő a jó szerszám (2)?

csütörtök, 17 május 2018 08:31

Amint azt sorozatunk 1.részében olvashatta, vannak további olyan fontos jellemzők még, amelyekkel egy minőségi szerszámnak rendelkeznie kell. Ebben a cikkünkben ezeket szeretnénk bemutatni Önnek:

Hosszú élettartam és garancia

A jó szerszám tartós és ideális esetben több évig is használható. A Würth ZEBRA® márkája már több mint 40 éve egyet jelent a maximális tökéletességgel és minőséggel. Ezért a ZEBRA® termékekre 100 %-os vevő elégedettségi garanciát vállalunk.

Ha nem elégedett bármely ZEBRA® termékünkkel, jóváírjuk Önnek az árát a vásárlástól számított 30 napon belül, függetlenül attól, hogy technikai probléma áll fenn, vagy csupán nem felel meg a termék a várakozásainak.

Ergonómia

Álljon kézre - ez minden szerszám esetében kötelező tulajdonság! Ennek köszönhetően a felhasználó adott szerszámmal hosszabb ideig, fáradtságmentesen dolgozhat. A kombinált fogó esetében az ergonomikus és csúszásmentes 2 komponensű nyél és a keskeny gallér gondoskodik a kényelmes munkavégzésről és az optimális erőátvitelről.

Még ha naponta több tucatszor is veszi kezébe a kombinált fogót, akkor sem lesz nyomásfolt a kezén.

Ezt követően hasonlítsunk össze a műanyag markolatú, régi csavarhúzót a legújabb generációs 3 komponensű csavarhúzóval (3K).

Ezt a modern modellt az ergonómia szempontjainak figyelembevételével gyártották, így hosszú ideig tartó munkavégzés esetén sem hagy nyomásfoltot a kezeken, mert a műanyag markolat a fogáshoz idomul.

 

A rugalmas 3 komponensű markolat gondoskodik a tökéletes ergonómiáról, az erőátvitelről és a kényelmes munkavégzésről.

Tanácsadás

Nem tudja, hogy melyik szerszámot válassza a mindennapi munkához? Kérjen tanácsot szakértőinktől! A Würth értékesítési munkatársai, és a 9 magyarországi Würth Shop szaktanácsadói örömmel állnak rendelkezésére.

Hozzáadott érték

Vannak olyan szerszámok, amelyek egyszerűen többet tudnak. Ez elsősorban a profik számára fontos feltétel egy adott szerszám kiválasztásakor. Ismeri a „por ellen védett racsnis kart“? Kialakítása védelmet nyújt a szennyeződések ellen, zárt kivitelének köszönhetően sem a por, sem más szennyeződés nem kerülhet bele.

por ellen védett racsnis kar gyakorlatilag nem igényel karbantartást! Ez elsősorban olyan helyeken hasznos, ahol a szerszámot különböző szennyeződések érhetik.

Ez a cikk először a Würth Ausztria Online Magazinban jelent meg.
Forrás: https://news.wuerth.at/werkzeug-2/
Szerző: Ingrid Reichenauer

©2024 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés