TERMÉKEK

Még mindig káoszt okoznak az akkumulátoros készülékek?

csütörtök, 08 március 2018 08:11

A gépek minden helyzetben megkönnyítik a munkát – ez nem is kérdés. Nagyon praktikusak a kábel nélküli akkumulátoros gépek, mert szabadságot biztosítanak minden helyzetben. Ma már szinte minden elektromos készüléket forgalmaznak akkumulátoros változatban is. Ez valóban nagyon praktikus.

Azonban nincs fény árnyék nélkül


Természetesen minden akkumulátoros készülékhez a megfelelő akkumulátorra van szükség. Az ebből eredő problémával már valószínűleg Ön is találkozott: akkumulátoros készülékei között minden bizonnyal megtalálható a fúrócsavarozó, a sarokcsiszoló, a dekopírfűrész, a fúrókalapács és talán még egy orrfűrész, egy szegecshúzó vagy egy szögbelövő is. S minden készülékhez kell egy akkumulátor. A legrosszabb esetben minden készülékhez másik akkumulátor és töltőkészülék szükséges. S persze jó, ha kéznél van egy tartalék akkumulátor is.

Amint Ön is tapasztalhatja, az egész átláthatatlan, bonyolult és nem éppen helytakarékos.

„Pick Your Power” az akkumulátoros készülékekhez


Képzelje el azt a helyzetet, amikor feszültségosztályonként csupán egyetlen akkumulátorra van szüksége: 12 V és 18 V. 
Mindegyik akkumulátor több akkumulátoros készülékhez is használható. Jól hangzik? Az is.

Így akár 11 Würth akkumulátoros készüléket kombinálhat a 12 V-os, és 9 Würth akkumulátoros készüléket kombinálhat össze a 18 V-os feszültségosztályban.
Előnyök: Ön a kofferes készülékeket akkumulátor nélkül és töltőkészülék nélkül vásárolhatja meg, és az egy osztályba tartozó akkumulátorokat rugalmasan cserélgetheti. A 12 V-os akkumulátorokhoz 11 kompatibilis, a 18 V-os akkumulátorokhoz 9 kompatibilis készülék rendelhető. Az akkumulátorok esetében osztályonként választhat a 2 Ah és 4 Ah kapacitások közül. Így a „Pick your Power“ még hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé.

Ismerje meg most a „Pick your Power“ előnyeit!


Ez a cikk először a Würth Ausztria Online Magazinban jelent meg.

Forrás: https://news.wuerth.at/akku-maschinen/  
Szerző: Stefan Emese

©2024 Würth Szereléstechnika Kft.

Keresés